Mijn make-up favorites

In mijn vorige blog maakten jullie kennis met de leuke make-up tips van Iris voor deze zomer. Ik ben zelf geen grote make-up kenner, maar heb wel een aantal old-time favorite productjes. Deze wil ik even met jullie delen. Hebben jullie ook favoriete make-up producten?

  1. Mijn eerste favoriet is ongetwijfeld dit palet allround concealer van Catrice. Het ideale aan dit palet is dat het voor alle probleempjes een oplossing biedt: wallen, donkere puistjes, lichte puistjes… Ik gebruik het dan ook dagelijks. Bovendien heb je voor de aanvaardbare prijs van 3,90 euro 5 kleuren concealer.

zelf1

2. Het tweede productje dat ik dagelijks gebruik is een BB crème. Ik ben namelijk van het luie type dat graag maar 1 crèmepje opdoet. Ik heb al heel wat BB crèmes uitgeprobeerd, maar vaak hou ik niet van de structuur (te vast of te lopend) of vind ik de juiste kleur niet in het gamma. Deze van Mayberline is mijn favoriet. Bovendien gaat zo een tube superlang mee! (of ik sla af en toe wel eens een dag over 😉 )

zelf2

3. Zeker in de winter hou ik superveel van mijn bronzer poedertje. Het maakt je uitstraling net dat tikkeltje beter zonder dat je er al te veel moeite moet voordoen. Veel bronzer zijn vaak te donker of bevatten glitters waardoor ze niet meer natuurlijk zijn. Deze van Rimmel is echter perfect en waterproof!

zelf3

4. Af en toe hou ik wel eens van een glitterlook en de beste manier om die te maken is met de metallic mouses van Hema. De structuur van deze mousses is heel aangenaam en makkelijk om aan te brengen. Bovendien gaat deze niet op een lijntje liggen na verloop van tijd.

zelf4

5. Een mascara kiezen is voor mij steeds een langdurig proces, want er zijn zoveel soorten met zoveel beloftes! En ze komen bijlange niet allemaal deze beloftes na. Het meest tevreden ben ik van het uitgebreide gamma van Mayberline. Ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd maar van diegene die ik ken, vind ik de rechtse gele de beste. Het effect is natuurlijk niet zoals in de reclamespotjes, maar dat zou ik ook niet willen. De mascara creëert wel duidelijk meer volume dan vele andere mascara’s.

zelf5

6. Lipstick is al helemaal niet aan mij besteed. Dat zit welgeteld 5 seconden op mijn lippen vooraleer ik het eraf lek. Bovendien vind ik het ook een heel gedoe om een lipstick goed aan te brengen. De lipstick potloden van Yves Rocher vind ik ideaal. Door hun dikke punt breng je ze supermakkelijk aan en ze blijven ook langer zitten dan andere merken (lees 10 seconden bij mij).

 

zelf6

7. Ik heb heel snel het probleem met mijn oogschaduw die op een lijntje gaat liggen na verloop van tijd. Heel vervelend natuurlijk want je ziet dat zelf niet. Na al allerlei producten geprobeerd te hebben kwam ik uit op deze make-up basis van Hema. En ja hoor, dat is’m! Hou er wel rekening mee dat doordat je deze als basis legt de kleur van je oogschaduw lichtjes kan veranderen.

zelf7

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.