Favoriete shops voor dertigers

Zoals jullie wellicht weten ben ik bijna een half jaartje geleden tot de club van de dertigers getreden, een nieuwe voordeur maar misschien ook wel een beetje een nieuwe kleerkastdeur? Ik merk dat mijn stijl veranderd is en ook nieuwe shops en merken de kop op steken als mijn favorieten. Deze shops mikken op een volwassener publiek, maar blijven toch trendy en kwaliteitsvol. Vandaag geef ik jullie een overzichtje van mijn huidige favoriete shops voor dertigers. Laat je inspireren 😉

Sissy-boy

Wellicht is deze bij de meesten onder jullie wel gekend, want sissy-boy heeft verschillende winkels in België zoals in Brugge, Gent en Antwerpen. De collectie van Sissy-boy is niet heel uitgebreid maar wel uitgesproken qua stijl. Je vindt er stuks die verfijnd afgewerkt zijn met prints en kwaliteitsvolle stoffen en waarvan ik zoiets heb: “Nergens elders al gezien”. Qua tinten richten ze zich vooral op de zomertypes en herfsttypes al vind je af en toe ook felle stuks in hun collectie zoals de roze jumpsuit die ik hier voor jullie uitkoos. Het shoppen bij Sissy-boy is een echte beleving, want naast leuke kledij hebben ze ook andere leuke hebbedingetjes zoals kinderboeken, decoratie en kookgerief. Zelfs als je niet echt iets zoekt is het er leuk om binnen te wandelen. 

Shop de look hier.

CottonClub

Mijn nieuwe favoriet is CottonClub. Tot nu toe heeft deze keten enkel in Antwerpen een shop. CottonClub is heel sterk romantische en boho stijl en dat is wel mijn zwak. De kleuren en de stoffen zijn uitermate zacht, denk aan een overload aan gebreide truien in de winter en gehaakte en kanten tops in de zomer. De broek die ik hieronder vond is het typische voorbeeld van het soort prints van CottonClub: romantisch en een beetje cowboyachtig tegelijk. Naast kledij vind je er ook leuke juweeltjes en een beperkte collectie schoenen. 

Shop de look hier;

MyJewellery

Zoals de naam al doet vermoeden is deze winkel gestart als een juwelenwinkel, maar tegenwoordig hebben ze ook heel wat kledij in hun aanbod. Ze hebben onder andere ook winkels in Antwerpen en Gent. In tegenstelling tot de vorige twee shops heeft deze shop ook meer felle kleuren in het aanbod, maar ook hier is de boho stijl erg aanwezig. De modellen van de kledij zijn hip zoals de wijde jeans met streep hieronder en de afwerking is net weer een tikkeltje anders, zoals het vestje, dat heb ik opnieuw nergens elders gespot. 

Shop de look hier.

ElleMilla

Ik heb al een lange tijd een zwak voor de collectie van ElleMilla. Helaas is deze enkel online te koop en dat is soms moeilijk om te maten in te schatten. Sara, de eigenares van de shop geeft echter telkens persoonlijke informatie over hoe de maten vallen bij haar. ElleMilla schreeuwt romantisch. Elk seizoen vind je er de leukste kanten bloesjes en schattige hartjes- en bloemetjesprints. Dit wordt vaak afgewerkt met een coolere collectie aan jasjes en jeansbroeken. Daarnaast hebben zij ook elk jaar een leuke collectie bernadettes in alle kleuren. Het exemplaar hieronder bijvoorbeeld is een toppertje! 

Guts & Gusto

Guts en Gusto heb ik leren kennen via Instagram. Tot nu toe hebben ze geen winkels in België; de dichtste is volgens mij Eindhoven. Dit merk is in tegenstelling tot de vorige shops veel feller van kleuren en hipper. Je vind er erg uitgesproken prints met felle kleurcontrasten, maar ook een zilveren jumpsuit bijvoorbeeld, een tikkeltje exentriek en daardoor ideaal voor ons wintertype. Daarnaast hebben ze ook klassiekere dingen, zoals een broekpak. De collecties van Guts & Gusto gaan heel snel. Als je iets ziet wat je graag wil proberen kan je best geen twee weken wachten, want dan is het alweer uitverkocht. Bovendien kan je sneak peeken naar delen van de collectie die nog niet voorradig zijn en zo al een lijstje aanleggen. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.