How to wear jeans met parels

De zoetwaterparels gaan al eeuwenlang mee. Ze stonden altijd bekend als een klassieke parel vooral voor kettingen en armbandjes. Dit jaar krijgen deze parels echter een nieuwe dimensie: ze worden nu namelijk gebruikt om jeansbroeken mee op te pimpen, niets klassieks meer trouwens, deze parels passen nu perfect in je stoere en casual look. Maar hoe combineer je nu zo een clash van stijlen met de rest van je outfit?

parels2

Stoer all the way

Zoals ik al zei worden deze parels nu steeds meer gebruikt om een girly accessoire toe te voegen aan een stoere look. Dit zie je perfect bij bijvoorbeeld de ripped jeans die nu afgewerkt worden met deze parels of zelfs met een combinatie van deze parels en studs. Je vindt deze stoere modellen ook in momfit of boyfriendbroeken. Deze outfit vraagt gewoon voor een verdere stoere afwerking met bijvoorbeeld een paar stevig boots of vans en een losse t-shirt met opschrift. Ga deze parels bij deze look zeker niet verder verwerken in je outfit door middel van oorbellen of een armbandje ofzo, want dit maakt de look te braaf.

parels7parels1

Als een girly accessoire

Het kan ook een heel pak deftiger met die parels. In dat geval kies je beter voor een broek met detailafwerking met parels, bijvoorbeeld enkel rond de zakken bovenaan of enkel aan de pijpen. Deze deftigere look kan je ook makkelijker maken door te gaan voor een skinny jeans met parels. Werk deze look verder op een klassieke manier af, door bijvoorbeeld te combineren met een deftig bloesje. In dit geval kan je de parels wel perfect doortrekken in de rest van je accessoires. Werk verder af met een deftige sneaker of pump.

parels8parels4

jeans met parels

bronnen bij de foto’s

white sneakers fall look

Reinventing Classic Jewelry: How to Wear Pearls with Jeans

http://couturezilla.com/pearl-jeans-blazer-sneakers-bag-tee/

5 Ways to Wear Embellished Jeans

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.