How to find the perfect party outfit (and it is not a dress)

Vorige week heb ik voor jullie de glitterjurken besproken als outfit voor de feestdagen. Glitterjurken zijn natuurlijk een klassieker als feestoutfit, maar niet voor iedereen weggelegd. In de blog van vandaag bespreek ik de andere opties voor een feestelijke outfit die toch bij je past en waarin jij je comfortabel voelt. Er is voor ieder wat wils!

De jumpsuit

Ook altijd feestelijk en gekleed, maar 10 keer comfortabeler dan een jurk is de jumpsuit natuurlijk. Dit pakje is tegenwoordig zo hard ingebakken dat je ze ook makkelijk vindt in feesteditie, met glitters. Erg trendy momenteel zijn de modellen met brede pijpen. Deze zijn trouwens ook een stuk luchtiger, voor als je moet gaan dansen ;). Combineer zo een feestjumpsuit met een leuk kort jasje en een paar pumps. Het jasje kan een blazertje zijn of een jeansjasje of bikerjasje om de outfit iets sportiever te maken.

glitter2glitter1

De glitter top

Ben jij iemand die liever comfortabel in jeans blijft? Dan is de glitter top perfect voor jou! Deze top is superfeestelijk en kan alleen maar met een eenvoudige jeans gecombineerd worden, want anders gaat het over de top. Bovendien kan je deze truitjes ook nog dragen na de feestdagen. Wil je toch nog graag een extraatje, kies dan voor een mooi handtasje, eventueel met beperkte hoeveelheid glitter, dan lijkt het niet alsof je net dat ene stuk uit de kast gepikt hebt en vervangen hebt bij je alledaagse outfit.

glitter3glitter4

De glitter rok

Veel dames ondervinden problemen om kleedjes te vinden die op alle plaatsen goed zitten. In dat geval is een rokje natuurlijk een eenvoudige oplossing. Bovendien kan je met een rokje meerdere kanten uit (ook achterna). Je kan kiezen voor een casual afwerking met bijvoorbeeld een gewone t-shirt en oversized vest, of je kan er voor de feestdagen een leuk gekleed bloesje opdoen. Nog een leuke is de combinatie met een topje met dezelfde print/glitter. Je vindt tegenwoordig steeds meer dat ze de rok en het topje van hetzelfde maken. Combineer je deze samen, dan krijg je een heel leuk effect van een kleedje. Kleedje beu? Dan draag je ze gewoon terug apart. Dit biedt dus heel veel combinatiemogelijkheden.

glitter6glitter5

De glitter shoes

Ben je een beetje bang van glitter? Probeer dan eerst met de glitter schoenen. Om te combineren is hier namelijk niets moeilijks aan. Om het comfortabel te houden kan je kiezen voor een glitter sneaker. Combineer deze onder een kleedje of jumpsuit om deze iets minder gekleed te maken. Je kan ook net het omgekeerde doen en kiezen voor een glitter pump, die je vervolgens onder een ripped jeans combineert.

glitter7glitter8

De kersttrui

Je ding nog niet gevonden in dit lijstje? Dan ben jij misschien wel het kersttrui-type! Jezelf opkleden vind jij helemaal maar niets, maar je wil natuurlijk toch wel net iets anders aan dan je outfit waarmee je gaat werken. De oplossing: ga voor een kersttrui. Naast glitter zijn kersttruien de tweede uitzondering voor mode tijdens de kerstperiode.

glitter10glitter9

bronnen bij de foto’

https://www.123kersttrui.nl/kersttrui-rendier-3d-neus-unisex.html

https://www.mainsales.nl/27941/fouter-dan-foute-kersttrui-met-lichtjes.htm

https://www.fsjshoes.com/gold-sparkly-heels-glitter-satin-chunky-heel-pumps-for-ladies.html

https://www.shopakira.com/be-smart-sparkly-flatform-sneaker

https://nl.aliexpress.com/item/Cakucool-New-Designer-Golden-Skirt-Gold-Lurex-Lace-Embroid-Multi-Layers-Florals-Heavy-Pencil-Skirts-Chic/32920655701.html

Cupid Sequin Skirt in Rose Gold

https://www2.hm.com/en_us/women/products/tops.html

https://www.ebay.com/itm/Sexy-Celeb-Sequin-Women-Sparkle-Glitter-Coctail-Party-Tops-T-Shirt-Ladies-Blouse-/122813671017

Glitter Sequin Wide Leg Jumpsuit

https://www.na-kd.com/en/na-kd-party/glittery-deep-neck-jumpsuit-silver

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.