Dinsdag 1 oktober: fluo contrast

Geleidelijk aan glipt de zomer weg, dus moet je elke kans grijpen om je felle kleurtjes nog even aan te trekken. Het straatbeeld wordt steeds grauwer, mensen kiezen voor donker bruin, grijs en zwart, maar dat vind ik zonde, want die kleuren moet je nog de hele winter dragen! Natuurlijk is het nu ook weer niet de bedoeling je aan te zetten om alle kleuren van de regenboog in je kledij te gaan verwerken, maar ik wil gewoon zeggen: ga die kleuren nog niet uit de weg! Het beste wat je in een tussenseizoen kan doen is je niet alleen qua dikte, maar ook qua kleuren tussenseizoens kleden. Daarmee bedoel ik: maak combinatie van een donker stuk met een gekleurd stuk. Op die manier hou je de boot in het midden.

Dat heb ik dus vandaag gedaan. Het fluo truitje hebben jullie al eens gezien. Om de kleur ervan ietwat vager te maken heb ik het gecombineerd met een zwart rokje met panty’s. Deze combi kun je niet in de zomer aan doen, omdat het zwart en de panty’s teveel afsteken, maar ook niet in de winter, want dan zijn de fluokleuren uit den boze. Het resultaat is dus dat dit de ideale outfit voor de herfst is!

Dit soort rekbare rokjes heb ik in alle kleuren. Hier in Leuven staan ze ook wel bekend als de ‘5 euro rokjes’ uit de H&M. Overal waar je kijkt in de studentensteden zie je dit soort rokjes. Dat is ook logisch, want iedereen kan er zich ééntje of een paar zelfs aanschaffen. Persoonlijk vind ik de rokjes wel iets te kort om ze in de zomer te dragen, bijgevolg komen ze alleen maar in aanmerking om gedragen te worden met panty’s. Er zijn overigens wel meisjes die er zich wel comfortabel in voelen ’s zomers. Dat is een eigen gevoel, ik ga hier niet beginnen aandraven met maatstaven van hoe lang de rokjes in de zomer mogen zijn. Enfin, voor mij dus met panty’s en omdat ik effen zwarte panty’s onder een effen zwart rokje een beetje saai vind, heb ik gekozen voor panty’s met een patroontje. Het zijn een soort ruitjes. Tegenwoordig kun je alle patroontjes en kleuren van panty’s terugvinden in heel veel winkels. Nu moet ik wel toegeven dat ik voor panty’s wel steeds naar Veritas blijf gaan. Ik heb al veel slechte ervaringen gehoord met té goedkope panty’s, dus wanneer je echt de bedoeling hebt je kousen een volledig seizoen te dragen zou ik dit risico niet nemen.

P1010090

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.