Schoenenmode voor mannen

Vorige week heb ik mijn eerste artikeltje voor de mannencategorie geschreven en dit was een groot succes. De mannen lopen er tegenwoordig al deftig én trendy gekleed bij, maar er bleken nog wat problemen te zijn met het bijhorende schoeisel. Daarover zal ik jullie vandaag wat proberen bij te brengen!

Voor de sportievelingen onder jullie zijn er nu ook de VANS voor heren. De trendy basket heeft als voordeel dat hij je gegarandeerd droge voeten biedt door zijn dikke zool en in verschillende kleuren en motiefjes verkrijgbaar is. Bovendien creëert dit schoentje een jonge look. Uiteraard heb je ook al goedkopere varianten van deze Vans. Voor heren is het combineren van schoenen erg eenvoudig: gewone zwarte of bruine schoenen passen bij alle outfits. Kies je echter voor gekleurde Vans of All stars dan is het opletten geblazen met welke kledij je daarbij draagt. Met een jeansbroek gaan deze modellen uiteraard altijd samen, maar qua bovenkleding moet je proberen een beetje in hetzelfde kleurenpatroon te blijven.

Foto 1: Vans: 70.00 euro, Foto 2: Vans: 70.00 euro

herenschoenen 1 herenschoenen 2

Voor degenen die het iets deftiger willen maar toch een zekere mate van nonchallantie behouden zijn er de mocassins. Deze schoenen zitten natuurlijk erg gemakkelijk en zijn ideaal voor mannen die het telkens open- en dicht knopen van veters behoorlijk vermoeiend vinden.

Foto 1: GEOX: 120.00 euro, Foto 2: 70.00 euro

herenschoenen 3 herenschoenen 4

Net zoals korte botjes in zijn voor de dames zien we dat ook de herenschoenen steeds vaker de vorm van botjes aannemen en tot aan de enkels rijken. Dit is natuurlijk erg warm en blijft toch gekleed.

Foto 1: Breand 140.00 euro, Foto 2: Cypres: 115.00 euro

herenschoenen5 herenschoenen6

En voor diegenen die het graag klassiek houden, blijven nog steeds de All Stars en gewone baskets in. Ook in deze modellen bestaan er tegenwoordig al heel wat varianten. Klassiek blijven is oké, maar probeer dan eens een nieuw kleurtje of stofje zoals het hieronder afgebeelde voorbeeld van All Star.

Foto 1: All Star: 100.00 euro, Foto 2:  Pantofolo d’oro: 119.95 euro

herenschoenen7 herenschoenen8

Voilà, nu kunnen de mannen ook de correcte schoenen bij de correcte outfit kiezen. Om het geheel compleet te maken kan ik de volgende keer een artikeltje schrijven over accessoires voor mannen 😉

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.