Party essentials 2014

Naast de glitter aan de kerstboom is het stilaan opnieuw tijd om de glitter uit je kast (of uit de winkel) te halen. De feestdagen, dat is toch iets speciaals. Ook je outfits mogen dus al eens een tikkeltje specialer zijn, maar blijf natuurlijk alert en overdrijf niet! Deze post bevat een aantal van de trendstukken voor  eindjaar 2014. Het komt er meestal op aan er ééntje uit te kiezen als statement en verder basic aan te vullen, maar aangezien er meerdere feestdagen zijn, kun je ze natuurlijk ook allemaal eens uit proberen 😉

De rok met pailletten

Je ziet ze echt overal die pailletten! Op rokjes, kleedjes, handtassen, broeken, noem maar op. Ikzelf ben de grootste fan van de rokjes. De kleedjes vind ik al gauw een beetje té en handtassen, tjah die bestaan al jaren met pailletten. Maar met het rokje, daar kun je verschillende kanten uit. Enerzijds kan je ze combineren met een knusse trui voor een gezellige familie-avond bij de haard, maar anderzijds kan je in combinatie met een wit bloesje de deur uit voor een toffe en geklede party. Je kunt kiezen voor de basic modellen met zilveren of gouden pailletten, maar de rokjes met verschillende kleurtjes en Aziatische prints zijn ook erg leuk. Gebruik je rokje natuurlijk wel als een statement. Veel blingbling behoeft deze outfit verder niet meer. Hou je kledingstuk bovenaan vooral effen. Eventueel kun je nog aanvullen met een paar stevige oorbellen, maar laat de rest achterwege.

Foto 1: C&A: 15 euro; foto 2: Zara: 49.95 euro; Foto 3: Manog, 34.99 euro; Foto 4: H&M: 39.99 euro

party8

 

 

Glitterschoenen

Glitterschoenen waren ooit taboe, maar zijn nu überhip. Profiteer ervan om je glitterschoenen tijdens deze periode van het jaar te dragen, het is namelijk de enige periode wanneer je ze aan kunt. Glitterschoenen doen het goed bij een basic kleedje, denk aan je little black dress. Opnieuw geldt hierbij dat overdreven verder opsmukken het geheel alleen maar dood doet. Glitterschoenen kunnen heel chic ogen onder een kleedje, maar je kunt ze zeker ook casual dragen onder een jeans. Het lijkt vreemd, maar met een boyfriendjeans of losse jumpsuit doen deze schoentjes het erg goed.

Foto 1: Zara: 45.95 euro; foto 2: Berschka: 39.99 euro; Foto 3: Pull and Bear: 29.99 euro

party9

 

 

 

Statementoorbellen

De statements, ik raak er maar niet over uitgepraat en al zeker niet als het gaat over statementoorbellen. Ik zie de statementkettingen deze feestdagen toch steeds meer ruimte maken voor de oorbellenvariant. Maar de manier van dragen is eigenlijk net hetzelfde. Statementoorbellen zijn ideaal om een eenvoudig jurkje, denk opnieuw aan je little black dress, de feestelijke touch te geven die het nodig heeft. Dit lijkt mij economisch misschien wel de meest interessante (verstandige) manier om de feestdagen aan te pakken: je koopt een basic rokje (lees: geschikt voor alle omstandigheden) dat je dus het hele jaar door kunt dragen en vult aan met blingbling oorbellen.

Foto 1: Mango: 24.99 euro; foto 2: Berschka: 6.99 euro; foto 3: Ellen Didden: https://www.facebook.com/ellen.didden/media_set?set=a.10202264804806267.1073741826.1375094787&type=3

party10

 

Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.