How to wear: legerbroeken

Ik had vorige week beslist om eerst mijn blogje te doen over de regenjassen aangezien die toen erg bruikbaar leken. Helaas had het omwille van diezelfde reden ook deze week gekund :-(. Je kan het natuurlijk ook van de positieve kant bekijken: die jas die je vorige week de dag na mijn blog bent gaan kopen, heeft al goed zijn dienst gedaan ;-). Enfin, zoals vorige week aangekondigd, ga ik het deze week hebben over de legerbroeken, broeken met legerprint wel te verstaan. Dat de kaki-kleur in de mode is, is niets nieuws, daarvan hebben we allemaal al wel een aantal exemplaren in de kast, maar wel nieuw is de legerprint. Legerprint is natuurlijk altijd door een bepaalde “type” mensen steeds gedragen geweest, maar nu wordt het een trend voor iedereen! Het blijft natuurlijk een geprinte broek en deze zijn niet zo makkelijk te combineren. Maar met deze tips komt het vast en zeker goed!

Donkere kleuren

Om op safe te spelen combineer je je legerbroek steeds met donkere kleuren, bij voorkeur zelfs zwart en donkergrijs. Om het nog safer te spelen ga je ook steeds voor effen bovenstuks of hoogstens met een kleine tekst erop. Om de outfit daarna iets minder saai te maken, werk je af met fijne accessoires zoals een gouden kettingkje of horloge.

 

Bleke kleuren

Hoe makkelijk kan het eigenlijk zijn: ofwel combineer je met donkere kleuren ofwel met enkel bleke kleuren, zoals wit en beige. Dit frist de boel wat op naar de zomer toe. Je kan dit effect ook creëren door witte sneakers te dragen onder je legerbroek. Het geeft de gehele outfit meteen een ander gevoel. De combinatie met bleke kleuren leent zich ook perfect voor een leuke mix tussen “girly” en “army”. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een truitje met kanten afwerking en ook hier kan je weer afwerken met je fijne juweeltjes. Voor de echte durvers is er de combinatie met de marine trend, een print-op-print dus. Dit is een van de moeilijkste combinaties, maar kan zeker slagen zolang een van beide prints niet te druk wordt. Voor de combinatie met een legerbroek zou ik bijvoorbeeld aanraden voor streepjes te gaan die vrij ver uiteen staan. Wil je het iets makkelijker maken, ga dan voor een andere print die wel dezelfde kleuren bevat, zoals marine met kaki en wit.

 

Jeans

En dan is er die verrassend geslaagde combinatie met jeans. Jeanshemdjes en jeansjasjes komen namelijk perfect tot hun recht met dit printje. Bovendien dragen ze bij tot het stoere gehalte van de outfit. Werk af met sneakers om het cool en casual te houden, maar met sandaaltjes voor een girly touch.

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.