How to: opsteekkapsels feestdagen 2014

Geen geslaagde feestoutfit zonder een geslaagd kapsel en geen geslaagd kapsel zonder geslaagde feestoutfit, of gewoon weg geen geslaagde feestdagen zonder geslaagd kapsel en geslaagde outfit. Hoe je het ook draait of keert, je hebt beiden nodig. De outfit, die hebben we vorige week al gevonden! Het is nu tijd geworden om je kapsel te gaan uitproberen en oefenen en oefenen en oefenen! Dat is denk ik het moeilijkste gedeelte van deze blogpost.

Vlechtjes

Wil je voor een romantische touch gaan, kies dan voor een vlechtjeskapsel. De tijd van de simpele vlecht is echter lang voorbij, de visgraatvlecht behoort momenteel tot een van de specialere vormen, maar voor de feestdagen doen we er graag nog een schepje bovenop. De combinatie van vlechtjes en dotjes is bijvoorbeeld heel leuk. Hieronder vind je enkele ideetjes.

De romantische geaardheid van vlechtjes kun je bijvoorbeeld door trekken met een kanten kleedje. Maar je hoeft helemaal niet in de brave sfeer te blijven. De messy versie van de vlecht is tegenwoordig ook erg hip en kan ietwat pittiger gecombineerd worden.

visgraatvlecht: https://www.youtube.com/watch?v=K_TRo112oLI#t=97

 

 

 

Dotjes

Het dotjestijdperk is nog niet voorbij! Hiervoor is vooral ook de messy variant heel populair en tegelijk ook erg handig, want je hoeft je geen zorgen te maken of de boel wel op zijn plaats blijft zitten. Er zijn tegenwoordig heel wat leuke ideetjes om je dot iets gesofisticeerder te maken. Deze zijn uiterst leuk voor de feestdagen, want het lijkt alsof je er uren werk aan had, maar niemand hoeft te weten dat dit twee-minuten kapsels zijn ;-). Dotjes kunnen een speelse touch geven aan een überchic jurkje, waardoor je opnieuw de perfecte balans kan creëren, afhankelijk van de gelegenheid natuurlijk.

 

 

 

Opsteekkapsels

Ga je liever je haar te lijf met speldjes? Dan kun je kiezen uit het brede gamma aan leuke opsteekkapsels. Erg hip is tegenwoordig, techniek 1. Dit is er trouwens eentje die niet enkel weggelegd is voor meiden met lang haar.

 

 

 

De paardenstaart

Tot slot kan je ervoor kiezen de klassieke paardenstaart te gaan pimpen. Een lange stijle paardenstaart kan enorm elegant ogen bij een chique outfit voor de kerstdagen, maar ook hier kan de messy variant het geheel net dat vleugje nonchallance geven die het nodig heeft. Het is aan jou de keuze…

 

 

Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.