How to wear the jogger pants

Vandaag een blogje over de zaligste broeken ooit, namelijk de jogger pants, ook wel gekend als de joggingbroek die toch gekleed is, erg gekleed zelfs in bepaalde gevallen. Ideaal dus voor een dagje werken, een fancy feestje of gewoon een dagje in de zetel hangen! Je hoeft dus voor geen enkele gelegenheid van broek te veranderen, alleen maar voordelen dus! Maar hoe pak je dat nu goed aan met deze jogger pants? Lees snel verder!

Een vleugje stijl

Jjogger pants worden snel  gewone joggingbroeken als je deze gaat combineren met een hoodie en pantoffels. Zo moet dus niet als je deze broeken trendy wil dragen. Om dit te vermijden voeg je steeds een “vleugje stijl” toe aan je outfit zodat mensen zoiets hebben van “hé daar is over nagedacht, het is niet gewoon een jogging” ;-). Dit klinkt misschien moeilijk, maar is supermakkelijk, de mogelijkheden zijn namelijk oneindig, afhankelijk van hoe stylish te wil gaan.

joggerpants2

Laat ons beginnen met niveau 1: de casual look. Deze look creëer je door te combineren met “coole” dingen zoals een jeansjasje of leren jasje en witte sneakers. Bij deze outfit horen verder eenvoudige stuks, zoals een simpele witte t-shirt die je losjes in je broek drapeert (lekker makkelijk met die rekker) en fijne juweeltjes.

jogging5

Niveau 2 dan is de casual chic look. Deze look staat net een trapje hoger en is ideaal voor een dagje op het werk of een familiefeest. Kies hier voor een bloesje dat je opnieuw in je broek wegwerkt. Deze broeken vragen namelijk om een bovenstuk dat je erin drapeert, want als je t-shirts of dergelijke erboven gaat dragen geeft dit een vreemd beeld door de wijde vorm van de broek langs boven. Werk deze look af met een blazer, eventueel boyfriend model om het casual te houden.

joggerpants3

Niveau 3 is de formele look, geschikt voor formele vergaderingen en fancy feestjes. De belangrijkste upgrade van deze look in vergelijking met het vorige niveau is de afwerking met pumps of geklede ballerina’s.  Je vindt deze broeken ook vaak met een krijtstreepjes. Deze exemplaren passen perfect in het “formele” plaatje. Werk deze look vervolgens af met een gecentreerd blazertje.

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.