How to wear hot pink

Hier ben ik dan met mijn lang aangekondigd blogje over hot pink! Zoals jullie al weten ben ik grote fan van dit zomerkleurtje. Ik zie dan ook oneindig veel mogelijkheden om dit leuk te combineren, kijk je even mee?

 

Met wit

Op en top zomer is natuurlijk wit en hot pink. Beide kleuren doen trouwens ook je bruin kleurtje mooi uitkomen (of je iets bruiner doen lijken terwijl je eigenlijk nog helemaal wit bent ;- )). Wil je toch nog een kleurtje toevoegen, ga dan voor donkerblauw.

 

All the way pink

Je ziet het steeds meer, jurkjes en broekpakken volledig in het fleshy roze. Gewaagd? Misschien. Geslaagd? Ja zeker! Werk deze outfitjes af met metallic accenten, zoals gouden of zilveren schoentjes en handtas.

 

Pink accessoires

Helemaal het tegenovergestelde is het werken met roze accessoires en die als het ware de show laten stelen van je outfit. Denk hierbij aan een roze handtas, schoenen of ketting. Dit is ideaal wanneer je iets minder wil opvallen maar toch trendy blijven. Combineer deze statements bij een eenvoudig outfit zoals een volledig wit jurkje of met een simpele jeans die een upgrade kan gebruiken. En nog een kleine tip voor een leuk geheel: laat je nagels matchen 😉

 

Met streepjes

Roze en marine, jawel, het wordt een van de nieuwe trends deze zomer. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht? Die twee doen het namelijk bijzonder goed samen en zijn daarenboven ook heel vernieuwend. Draag je roze blazer dus gerust met een gestreepte t-shirt of kokerrok. Kies voor blauw en witte streepjes voor deze zomer. Maar ook nu kan je roze al dragen, maar dan in combinatie met zwart.

 

Met jeans

Tot slot is er de combinatie van hot pink met bleke jeans. Ook dit is een nieuw combinatie voor deze zomer.

 

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.