Woensdag 28 augustus: Asian angel

Vandaag heb ik niets speciaals te doen: een beetje buiten zitten, een beetje boodschapjes doen, misschien iemand bezoeken. Het weer is… tjah nogal ingewikkeld. Het is al een paar dagen op rij s’ochtends koud en in de late namiddag wordt het dan wel erg warm. Bij zo een weer kies ik voor blote benen, want die kunnen wel tegen een ‘stootje koude’ en een half lange mouw voor de koudegevoelige armpjes.

Het rokje is reeds nieuwe collectie. Zwart en wit zullen deze winter weer volop ‘in’ zijn, ook al zijn ze nooit ‘out’ geweest. De printbroeken zijn voor mij nog iets te gewaagd, maar printrokjes kan ik wel hebben. Ik probeer er wel telkens op te letten dat de print met verschillende kleuren kan samengaan, een punt waarop dit rokje goed scoort: wit, zwart, grijs en beige komen in aanmerking. En dan is er natuurlijk de Aziatische/hippie-achtige prints. Ze zaten er deze zomer al in, maar aan de hippiekleuren is het toch nog even wennen, al ben ik er wel van overtuigd dat deze nieuwe modetrend het zal maken tegen volgende zomer. Mijn Aziatische toon is echter met dit rokje wel gezet: het typische hoekig en druk gestreept motief is aanwezig, maar dan in donkere tinten.

Het is een taillerokje en daarop vind ik wijde bloesjes of truitjes het mooiste omwille van het ‘pofeffect’. Bij een wild bedrukte onderkant, houd je het best bovenaan effen en basic. Deze serie truitjes bij H&M dient zich daar perfect toe: ze zijn niet duur en ze hebben ze in alle kleuren. Je kan net zoals ik nu al eens een nieuw kledingstuk dat eerder herfst of wintergetint is aantrekken, maar probeer het dan op een manier te combineren die nog een voldoende mate friste kan brengen. Ik koos hier voor een wit truitje. Het maakt het zomerser dan zwart.P1000998

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.