How to wear: kwastjes

Misschien een beetje een vreemde titel, maar ik ben zeker dat jullie meteen zullen mee zijn! Geen verfkwastjes, maar wel stoffen kwastjes aan kleren, schoenen, juwelen en sjaals, de kwastjes kunnen namelijk op heel wat verschillende manieren gebruikt worden om je outfit op te fleuren! Bovendien kan je ze makkelijk zelf maken en gebruiken om je ‘oudere’ kledingstukken mee te pimpen. Maar waar draag je die kwastjes nu?

Kwastjes sandalen

De kwastjes sandalen zijn een van de nieuwe trends voor deze zomer. Ze zijn als het ware de gladiatorensandalen 2.0, want vaak worden ze gewoon toegevoegd aan de sandalen die vorig jaar in de mode waren. Door het toevoegen hiervan krijgen je sandalen een heel andere uitstraling. Daar waar de gladiatorensandalen eerder een stoere, misschien zelfs een beetje een donkere, kant hadden, geven de kwastjes deze een schattige zomerse touch. Een extra leuk effect geeft dat bijvoorbeeld bij sandalen met hoge hakken. Dit soort sandalen hebben een zekere chique uitstraling, daarbij verwacht je dus zeker geen ‘kinderlijke’ kwastjes. Maar dit maakt het geheel juist leuk en fris.

kwast3kwast2kwast1

Kwastjesoorbellen

Kwastjesoorbellen kennen we al langer. Deze zomer kennen ze een echte doorbraak. Je hebt ze dan ook in verschillenden modellen: 1 grote kwast of verschillende kleintjes. Vaak zie je ze ook in statementkleuren, wat ze ideaal maken om een eenvoudige outfit mee af te werken. Je hebt ze ook in verschillende stijlen. Erg trendy zijn de retromodellen, die afgewerkt zijn met krulletjes en koperkleurige accenten.

kwast5kwast6kwast7

Kwastjeskettingen

De lange kettingen komen terug, maar ook hier met een upgrade van kwastjes. Kwastjes aan een korte ketting zou dan ook wat moeilijk worden. Kwastjes aan kettingen heb je in twee grote stijlen. Ten eerste is er de bohemian stijl, de kwastjes zijn dan vaak bruin en de ketting bevat ook veel donkere kleuren. De tweede stijl is de fluo-chic. Jawel, fluo is niet helemaal uit de mode, in de kwastjes zie je deze kleur namelijk vaak terugkomen als eye-catcher. Combineer beide stijlen met wit en zwart.

kwast4kwast9kwast8

Kwastjes sjaals

Als laatste is er de kwastjessjaal. Het principe hier is erg gelijkaardig aan de kwastjeskettingen: je vindt ze namelijk meestal met fluo kwastjes, gecombineerd met een witte of lichtblauwe, jeanskleurige sjaal. Ook het combineren is gelijkaardig: combineer met wit, zwart of jeans. Ben je niet zo voor fluo? Kies dan voor pastelkleurtjes. Die doen het even goed in diezelfde combinaties.

kwast11kwast10

En voor de creatievelingen onder jullie: deze tutorial helpt je om zelf de leukste kwastjes te maken: https://www.youtube.com/watch?v=TKiKZozPvH4

Stuur mij zeker een foto van het resultaat! 😉

 

Bronnen van de foto’s:

https://laurenscruggskennedy.com/tag/neon/

http://www.ikarmik.com/2015/05/fashion-cheat-sheet-10-outfits-you-can-never-go-wrong-with/

http://glamour-zine.com/maybelline-superstay-24-hours-lipcolor-review/glamour-zine-wearing-madwell-chambray-stripe-shirt-panama-hat-baublebar-tassel-earrings-

/http://glamour-zine.com/transitioning-into-fall-olive-green-salmon-pink-outfit-pairing/

How To Wear a Bandana Scarf.

http://jseverydayfashion.com/home/2015/7/13/todays-everyday-fashion-beach-bags

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.