How to wear: the bandana

Vorige week bananen, deze week de bandana, een van de leuke haartrends voor deze zomer. De bandana is een haarband die je zelf maakt door een stukje stof op te rollen en een leuke knoop in te leggen. Het is een handig middeltje om je haren mee naar achter te houden of om juist een messy look te creëren, perfect voor de boho stijl. De mogelijkheden met de bandana zijn dan ook eindeloos. Kijk maar snel mee.

Met losse haren

Daar waar je vroeger een haarband gebruikte om je haar onder te steken en zo naar achter te doen, is het nu veel cooler om de haarband gewoon bovenop je haar en voorhoofd te zetten. Zorg hierbij voor een middenscheiding en laat je haar een beetje omhoog komen in het midden. Heb je van dat glad haar waarin niets blijft zitten, steek de bandana dan vast met schuifspeldjes. Deze look kan je extra messy maken door je haar eerst een beetje te creperen en dan een paar pluikjes uit de band te laten komen.

bandana5bandana4bandana3

Met een dot of staart

Een tweede toffe manier om de bandana te dragen is in combinatie met een dot of staart, ideaal voor op reis. Ook hier kan je de bandana op twee manieren dragen. Ofwel hou je het strak en gebruik je de bandana om je haren naar achter te houden, ofwel laat je er plukjes uitkomen die langs je gezicht vallen. Je kan ook telkens kiezen of je de knoop langs voor of langs achter wil dragen. De eerste optie wordt vooral gedaan in combinatie met een erg messy look, bijvoorbeeld met een messy dot.

bandana8bandana9bandana6

bronnen foto’s

http://eyelikebeauty.nl/bandana/

http://aelida.com/fashion/ways-to-wear-a-bandana

http://estilomacao.blogspot.be/2015/11/peinados-bohemios-que-te-encantaran.html

http://www.fashionlady.in/how-to-wear-a-bandana-ways-to-style-it/59159

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.