How to wear plateau veterschoenen

De regen valt met bakken uit de hemel, de wind giert superhard, maar we zijn nog maar begin september! Ik weiger dan ook om al botjes aan te doen. Sneakers zijn natuurlijk de oplossing, maar soms mag het ook iets deftiger en volwassener. Dan zijn er de plateau veterschoentjes!

plato7

Veterschoentjes zijn natuurlijk niet nieuw, maar de plateau eronder wel. Om in te zijn moet je dan ook deze nieuwe modelletjes aanschaffen. Ze zien er niet alleen supercool en trendy uit, ze maken je ook alweer enkele centimeters groter zonder dat je op hakken hoeft te lopen. Daarenboven geven ze je outfit een upgrade, bijvoorbeeld met de blinkende kleurtjes of streepjes in de plateau’s. Denk je echter dat dit soort schoentjes niet passen bij je casual stijl? Toch wel! Kijk maar even mee.

Klassiek

De plateau veterschoentjes zijn natuurlijk in eerste instantie schoentjes die passen in de klassieke stijl, zeker als je ze in lakkleurtjes en dan vooral zwart neemt. Om je look verder klassiek wil houden, blijf je best in de klassieke kleurtinten van zwart, wit en donkerblauw. Erg leuk in dit soort look is om de streepjes van de zolen te laten terug komen in een truitje met marine streepjes. Ook bij een deftig mantelpakje kan je deze schoentjes dragen. Ze wijken net dat tikkeltje af van de klassieke look om anderen te laten zien dat je met mode bezig bent, zonder afstand te doen van de formele stijl.

plato8plato3

Casual

Het casual verhaal is een heel ander verhaal. Ten eerste kan je de look een stuk meer casual maken door te combineren met andere coole trends zoals een leren rokje of een cropped top. Nog meer casual kan het door te combineren met een ‘joggingbroek’ of chino, zoals je nu veel ziet, ook bij hipsters. Altijd leuk bij deze look is een afwerking met blazer, eventueel in boyfriend model om het hipsteridee te behouden.

plato1plato4Processed with VSCO with c3 preset

Metallic

Deze plateau veterschoentjes zijn extra leuk als je ze kiest in een metallic kleurtje. Zilver doet het heel goed, maar ook rosékleur zie je heel vaak. Metallic schoentjes eisen veel aandacht op van je outfit, maar zijn daarom niet moeilijker te combineren. Hou het namelijk gewoon eenvoudig. Meer tips voor het dragen van metallic shoes vind je hier: https://lunefashion.com/2017/03/08/how-to-wear-metallic-shoes/

plato6plato9

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.