GIVE-AWAY! Win dit leuke armbandje van Kaya sieraden.

De blog van deze week is opnieuw een superleuke, want ik mag iets weggeven! De give-away van deze week bestaat uit een infinity gepersonaliseerd armbandje van Kaya-sieraden!

Kaya staat bekend voor zijn superschattige moeder-dochter juweeltjes, die je kan laten personaliseren met beide namen of letters. Zo krijg je infinity-bandjes met net iets meer betekenis, het ideale kerstcadeau toch? Daarnaast heeft Kaya nog heel wat andere leuke kerstjuweeltjes te koop. Ik ben vooral enorme fan van de heel fijne afwerking van dit juweeltje en de kleine details, zoals de hartjes in het bandje. Ook erg handig is dat er verschillende standen zijn om het bandje te sluiten en dat je ze zelf ook in kindermaat kan verkrijgen.

Wil jij er graag zo eentje aan je juwelencollectie toevoegen of wil je dit cadeau doen onder de boom? Doe dan mee met deze give-away en win dit gepersonaliseerde infinity-bandje ter waarde van 27,90 euro.

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem snel deel via een van deze twee manieren en volg de verdere instructies op Facebook of Instagram

  1. Via Facebook
  2. Via Instagram

De winnaar wordt bekend gemaakt op Sinterklaas!

Veel succes!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.