How to wear flower pants

Vorige week heb ik jullie warm gemaakt voor de flared pants, vandaag doen we er nog een schepje bovenop en gaan we voor de flared flower pants! Ik weet niet of het jullie al opgevallen is, maar niet alleen love is in the air, flowers zijn ook in the air! Flower blazers, flower jurkjes, flower bloesjes en flower broeken. Over die laatste wil ik het vandaag hebben.

Flower pants zijn er in twee verschillende modellen: de losse flower pants, vaak in flared versie en de aansluitende. Qua manier van combineren is het eigenlijk erg gelijkaardig en tegelijk erg tegenovergesteld. Lees maar even mee.

flower4

Flared flower pants

Voor wie de regels van de flared broeken nog niet kent, lees nog maar snel eens de blog van vorige week! Flared flower pants zijn het toppunt van vrouwelijkheid. Een flared pant is sowieso al heel goed voor je figuur en de bloemetjes zetten de vrouwelijkheid nog eens extra in de verf. Combineer bovenaan met iets aansluitend. Veel flower pants zijn trouwens high waist en staan heel leuk met een cropped top bijvooorbeeld.

flower11flower2

Aansluitende flower pants

Voor de aansluitende flower pants geldt dan weer net het tegenovergestelde: combineer met iets los, om een casual look te behouden. Een leuke gebreide trui bijvoorbeeld of een los bloesje. Om flower pants te dragen voor iets formelere gelegenheden kan een combinatie met met een starkkere bloes en blazer natuurlijk ook. Deze broeken zijn namelijk meestal gemaakt uit kostuumstof en passen dus wel in het formele plaatje.

flower5flower6flower7

Kleuren

Qua kleurcombinaties volgen de flower pants eigenlijk dezelfde regels als het combineren van drukke prints: keep it simpel. Probeer in je outfit bovenaan maar 1 kleur te gebruiken die ook terug komt in de broek. Welke kleur dat is laat je afhangen van waar je je goed in voelt: een heel felle of eerder een neutrale kleur. Twee geslaagde keuzes die zowat iedereen staan zijn wit of beige en jeans.

flower 1flower9flower8

bronnen bij de foto’s

http://www.gurl.com/2014/07/26/style-tips-on-how-to-wear-floral-pants-shorts-outfit-ideas/

https://bossamoda.com.au/blog/how-to-wear-floral-pants/

https://www.acoest1984.com/2016/08/flared-floral-pants.html

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.