How to wear: statement oorbellen

Het is je zeker en vast al opgevallen dat de statement oorbellen in trek zijn, hoe kan het ook anders? Je kan er namelijk naast kijken, zo groot zijn ze! Voor deze zomer zien we vooral twee types statement oorbellen die zeer trendy zijn: de kwastjes en de geometrische vormen. Twee compleet verschillende stijlen dus en dat is goed, want dan zit er voor ieders wel iets bij dat past. Kwastjesoorbellen bijvoorbeeld passen erg goed bij het speelse karakter van lentetypes en bij de herfsttypes die houden van natuurlijke materialen. De geometrische vormen passen dan weer beter bij de eenvoud van zomertypes en de iets strengere uitstraling van wintertypes. Maar wat dan als je zoals ik een zomertype bent die die kwastjes best wel leuk vindt? Dan ga je gewoon overspel plegen 😉 en draag je kwastjes in zomerkleuren zoals pasteltinten. Zo zie je maar, uiteindelijk kan iedereen dragen wat hij/zij wil!

statement1

Nu we dit al weten is de volgende vraag natuurlijk, hoe dragen we deze statement oorbellen nu op een trendy manier? Lees even verder en kom meer te weten over de twee stijlen!

De kwastjes

Kwastjes oorbellen waren vorig jaar ook al in, maar deze zomer gaan ze helemaal over the top, niet één of twee kwastjes, maar vaak drie kwastjes boven elkaar en dan nog liefst in verschillende kleuren. Door hun opvallendheid vertellen deze oorbellen erg veel over wie jij bent en hoe je je voelt, veel meer heb je dan ook niet nodig! Combineer deze oorbellen dus gewoon met een basic outfit, dat kan zelfs een eenkleurige outfit zijn en laat de rest aan je oorbellen over. Natuurlijk weet ik dat jullie herfsttypes het erg moeilijk daarbij kunnen laten en liever nog andere juweeltjes toevoegen. Dat kan natuurlijk ook, maar hou het minimalistisch; heel fijne armbandjes bijvoorbeeld kunnen wel en passen ook in het boho plaatje dat je creëert met je oorbellen met kwastjes.

statement3statement6statement7

statement

Geometrische vormen

Al eens gedacht om een driehoek aan je oren te hangen? Nee? Ik ook niet! Maar toch garandeer ik je dat we binnen enkele maanden allemaal zo rondlopen. Geometrische oorbellen zijn namelijk super hot en ze worden alsmaar groter. Geometrische patronen (en dat geldt ook voor oorbellen) geven al gauw een strengere uitstraling. Als dat niet is wat je wil, kies je ze best in vrolijke kleurtjes en probeer je ze verder casual te combineren. Als de strenge uitstraling net wel is wat je wil kies dan ook voor de rest een formele outfit, met bijvoorbeeld een blazer en aansluitende rok. Ook erg leuk is om die geometrische vormen te combineren met nog meer geometrie, namelijk met streepjes. Dit levert namelijk een perfecte match op. Als je ze combineert met een bloemenprint daarentegen straal je eerder de indruk uit niet consistent te zijn.

statement8statement9

bronnen bij de foto’s

https://www.happinessboutique.com/blog/hoop-earrings/

https://abeautifulmess.com/2017/05/geometric-gold-statement-earring-diy.html

http://stylishwomenoutfits.com/2017/08/09/15-flattering-ways-to-wear-statement-earrings/2/

http://coffeebeansandbobbypins.com/2017/07/summer-date-night-and-how-to-wear-

https://www.purewow.com/fashion/best-statement-earrings-outfits

http://stylishwomenoutfits.com/2016/02/06/6-different-outfits-statement-earrings/

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.