Review FotoOpHoutStunter.nl*

Zoals jullie misschien via Instagram hebben opgevangen, verhuist het `Fashion Emergency atelier heel binnenkort (namelijk op 1 april). Vanaf dan zullen alle fashion afspraken dus doorgaan in ons splinternieuw huisje! Dankzij FotoOpHoutStunter zal het Fashion Emergency aterlier een extra leuke touch krijgen. Ik kreeg via hen namelijk de kans om een foto op hout te laten drukken en een leuk plaatsje te geven in mijn atelier.

Omdat ik de afdruk enorm geslaagd vind, wil ik deze ervaring maar al te graag even met jullie delen!

houtfoto.jpg1

Foto’s op hout drukken is tegenwoordig erg trendy. Het leuke eraan is namelijk dat het idee tegelijk rustiek en modern is. Een van de grote voordelen van de foto’s op hout bij FotoOpHoutStunter is dat je kan kiezen voor een Whitewash behandeling indien je de foto een extra moderne touch wil geven. Hierdoor wordt de houtstructuur iets meer onderdrukt en krijgt de foto een meer witte uitstraling, in plaats van de houtachtige kleur. Persoonlijk vind ik de kleuren van de foto-afdruk heel mooi. Ze zijn helemaal niet dof geworden, waarvoor ik misschien toch wel een beetje bang was. Ondanks deze behandeling blijft de foto erg rustiek door het gebruik van de verschillende balken hout naast elkaar.

Bovendien verliep het bestelproces heel vlotjes. Het moeilijkste was eigenlijk om een foto uit te kiezen. Ook de levering was vervolgens sneller dan verwacht en zou zelfs nog sneller geweest zijn als onze buren niet zo lang gewacht hadden met ons pakje te komen brengen ;). FotoOpHoutStunter lijkt me dus de ideale site om een foto op hout goedkoop te laten drukken! Voor mij dus zeker een aanrader!

houtfoto3

*dit is een gesponserde blogpost

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.