Bezoek mijn pop-up winkel op 21/8 in Kortrijk

Ik heb stiekem een droom om ooit een kleine winkeltje te hebben waar ik kleur- en stijladvies kan geven en vervolgens mensen kan helpen de juiste kledij uit te kiezen. Deze droom wordt een kleine beetje werkelijkheid volgende week. Want op zaterdag 21/8 heb ik voor 1 dag mijn eigen pop-up winkel in het Shopping centrum in Kuurne. Iedereen is die dag welkom met alle vragen rond kleur en stijl die je hebt! Ik leg je met plezier alles uit en kan dingen voortonen met de kledij die voor handen is.

Het aanbod bestaat uit tweedehands items uit mijn eigen kleerkast:

  • voornamelijk dameskledij, alle seizoenen
  • zwangerschapskledij (beperkt)
  • herenkledij
  • accessoires: handtassen, sjaals en juwelen.

Daarenboven kan je die dag ook meedoen met een wedstrijd waarbij je kans maakt om een advies naar keuze (ter waarde van 60 euro) te winnen.

Hopelijk tot dan!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.