Moeder-dochter actie 2022

De lente komt in zicht, dat betekent dat moederdag eraan komt!

Ook dit jaar biedt Fashion Emergency weer een actie om de zorgende moedertjes (nu meer dan ooit) in de bloemetjes te zetten. Bovendien geniet je zelf ook mee!

De moederdagactie houdt telkens in dat je lekker met zijn tweetjes komt voor de prijs van 1! Dit jaar kan je voor de actie kiezen uit:

  • Een kleuradvies voor 2 aan 60 euro ipv 120: welke kleuren kledij doen je stralen? Welke kleuren kan je beter vermijden? En hoe combineer je kleuren? Dit leer je allemaal tijdens een volledig kleuradvies voor moeder en dochter
  • Een make-up advies voor 2 aan 60 euro ipv 120: Welke kleur foundation past perfect bij jou? Met welke kleuren kunnen je ogen stralen? Hoe breng je make-up het beste aan? Dit alles leer je tijdens een volledig make-up advies voor moeder en dochter (gebruik minerale make-up Skin Color cosmetics)
  • Een parfum advies voor 2 aan 60 euro ipv 120: Kan jij kenmerken onderscheiden in geuren? En weet je ook wat je graag ruikt en wat er bij je past? Dit alles kan je leren tijdens de parfum initiatie.

Bestel je bon via privé bericht of gaelle@fashionemergency.be!

*De bon blijft 1 jaar geldig

**De bon is niet combineerbaar met andere acties

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.