Vrijdag 30 augustus: my bad hair day

Als het zonnetje er niet is, haal het dan zelf in huis! Hoe doe je dat? Door kleur te dragen. Het is reeds bewezen dat fleurige kleren mensen gelukkiger maken. Met dit idee in mijn achterhoofd heb ik mijn roze lange broek terug uit de kast gevist. Het kopen van deze broek is een lang wikken en wegen geweest, maar ik heb hem nu ongeveer een jaar en heb er geen dag spijt van gehad. Dat kleurtje heeft me dan ook zoveel gelukkiger gemaakt ;-). Wat het probleem wel vaak is met die felle tintjes, is het vinden van bijpassende bovenstukken. De kleur is behoorlijk fleshy en vraagt dus een ietwat sombere combinatie. Sowieso kun je in dit soort gevallen nooit misdoen met wit en licht grijs. Wil je het iets gewaagder, dan zijn donkerblauw en beige ook wel een optie. Let wel steeds op met zwart: het creëert gemakkelijke een harde indruk in combinatie met felle kleuren.

Als je op zoek bent naar een T-shirt of bloesje met print die op de broek moet passen, neem hem dan mee naar de winkel, want vaak ken je de kleur niet goed genoeg en blijkt het dan toch niet te passen. Deze T-shirt was een chanceke! Hij past perfect van kleur en heeft voldoende eenvoud zodat de hele outfit niet te overdadig wordt van kleuren en figuren. Het geheel vraagt gewoon om een afwerking met jeanscoat: de 2013 trend! Mijn jeansjasje is een vrij kort model, wat mooi uitkomt op een lang T-shirt zoals deze.

Wat ik gisteren nog niet wist, maar jullie nu wel al, is wat de after haarddot coupe precies inhoudt: chaos! Nu moet ik wel zeggen dat een haargevecht geen eenmalige gebeurtenis is voor mij. Meestal ga ik mijn wilde bos dan te lijf met de stijltang, maar vandaag besloot ik het anders aan te pakken: de schuine vlecht. De schuine vlecht brengt vaak een verjongende en speelse uitstraling, waardoor hij niet bij alle stylen past. Maar vandaag kon het wel: dit kapsel past namelijke bij de wijde t-shirt die reeds een portie nonchalantie teweeg brengt.

P1010010 P1010011

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.