Vrijdag 4 oktober: werelddierendag

Vandaag denken we aan alle lieve diertjes. Niet alleen je lieve huisdiertjes, maar ook wilde diertjes en bedreigde diersoorten die het moeilijk hebben. Omdat ik dieren echte wel in mijn hart houd, laat ik je hier even bij stil staan, maar voor de rest heeft het eigenlijk niets te maken met wat ik verder zal vertellen in mijn blogpost vandaag. Tot zover deze fait-divers voor vandaag.

Mijn outfit van vandaag bevat opnieuw het zwarte 5 euro rokje van de H&M, maar ook opnieuw anders gecombineerd. In plaats van de zwarte panty met ruitjespatroon, heb ik vandaag een beetje kleur aangebracht. Deze panty heb ik recentelijk gekocht bij Veritas. (even tussen haakjes, er is tot eind oktober een actie bij Veritas van tweede panty aan halve prijs, dit is dus de ideale gelegenheid om je garderobe uit te breiden met een paar verschillende kleurtjes en patroontjes.). Ik was meteen verkocht toen ik deze panty in de rekken zag liggen. Eerst en vooral bevat hij het ‘Aziatisch patroon’ dat nu zo hip is. Verder houd ik ook van de kleuren, het zijn niet alleen warme kleuren, het zijn ook kleuren die makkelijk te combineren zijn. Iedereen heeft wel iets in zijn kast hangen dat rood, blauw, geel, paars, zwart of wit is, dus iedereen kan deze panty combineren! De hoofdtint ervan is eigenlijk rood. Normaal gesproken zou ik dan als tip geven om op safe te spelen en bovenaan je outfit dat rood ergens laten terug komen zonder dat het té wordt. Altijd op safe spelen voelt natuurlijk goed, maar af en toe eens buiten de lijntjes kleuren voelt eigenlijk nog beter. Daarom heb ik vandaag mijn eigen raad niet opgevolgd: er valt geen rood meer te bekennen in mijn overige kledingstukken. En ik vind het geslaagd! De panty dient op de manier als een soort van trendstuk dat gezien mag worden, het staat op zichzelf als een trend.

En dan is er natuurlijk het jeanshemdje dat elk jong meisje al in haar kast heeft hangen?! Jeans it up! Was de slogan van van Flair enkele weken geleden en dat mag je vrij letterlijk nemen. Bovendien zijn jeanshemdjes niet alleen in, ze zijn ook supergemakkelijk. Enderzijds kun je ze op verschillende manieren dragen: open hangend of dicht geknoopt of half dicht geknoopt. En anderzijds is en blijft blauw een kleur die met vele andere kleuren samen gaat, waardoor je combi-twijfels achterwege gelaten kunnen worden. Hier ligt dus de oplossing voor al je kledingproblemen: koop een jeanshemdje.

patroon

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.