Maandag 7 oktober: ga voor mosterd!

Hier ben ik weer na een druk weekend! Ik heb opnieuw de zon mee zoals je wel kan zien op de foto en ik heb ook de voorstelling van een nieuw kleur mee, namelijk mosterd! Natuurlijk weet ik dat het mosterdkleur reeds vorig jaar in de rekken te vinden was, maar toen leken velen hier echter nog een beetje over te aarzelen. Dit jaar geen aarzel of twijfel meer, iedereen draagt mosterd! Gaande van sjaals voor de safe spelers tot mosterd panty’s voor de durvertjes. En ik? Ik bevind me daar ergens tussenin.

Ik was al een tijdje op zoek naar een kledingstukje in dit ‘niet zo nieuwe’ modekleur, maar vond niet meteen iets naar mijn gedacht. Toen ik deze pull zag dacht ik echter: ja het is prijs! In eerste instantie was ik happy met het sweater model, die draag ik namelijk heel graag. Ze zijn ultramakkelijk en ook nog warm: je kunt ze in het tussenseizoen met een topje dragen en naar de winter toe met een coltruitje of hemdje natuurlijk. Hoewel je het niet goed kunt zien op de foto heeft de pull wel iets speciaals doordat hij precies binnenstebuiten gemaakt is. In een eerste fractie van een seconde denk je: oh dat is raar en de tweede seconde denk je dan: oh dat is  tof! Zo is het precies gegaan bij mij, en zo ben ik verliefd geworden op de pull. Verder ben ik ook een fan van mosterd omwille van de herstsfeer die het creëert. Zeker in combinatie met bruin en beige ontstaat er een ideaal herfstlandschap. Vandaar mijn combinatie van de pull op mijn beige broek. Daar horen dan eigenlijk nog donkerbruine lange botten onder, maar daarvoor vind ik het begin oktober nog ietsje te vroeg.

Gelukkig kan ik oneindig keer verliefd worden, want ook met de sjaal heb ik een romance. Ik ben al weken op zoek naar een licht bruine of beige gebreide trui met pailletten, maar ik kan het model dat ik wil maar niet vinden ofwel is de trui dan weer te duur naar de normen van mijn maandelijks studentenbudget. En toen kwam ik deze sjaal tegen: lichtbruin gebreid met pailletten. De klik in mijn hoofd was snel gemaakt: dan maar geen trui, maar een sjaal! Hij is echt een pareltje! Hij is dik en dus lekker warm, maar toch ook fijn gemaakt door het toevoegen van de kleine pinkelende paillietjes. Deze zul je nog veel te zien krijgen deze winter.

Nu vraag je je misschien af waar die krullen in mijn haar vandaag komen? Wel eigenlijk is daar erg weinig aan te pas gekomen behalve moeder natuur. Ik heb namelijk van nature vrij golvend haar. Daar hou ik niet zo van, omdat het niet recht is en ook niet krult, maar zo eerder niet goed weet wat het wilt. Daarom stijl ik het meestal. Maar soms heb ik ook wel eens zin in krulletjes. Een trucje dat ik dan gebruik om mooie krullen te krijgen is mijn haar te drogen in twee vlechten en dan daarmee slapen en s’ochtends de rekkertjes verwijderen en tada dit is het resultaat! Nu heb ik dit wel al aan een aantal mensen voor gesteld, maar mijn strategie blijkt toch niet echt te slagen indien je echt stijl haar hebt.  Moest je geïnteresseerd zijn, kan je het eens proberen, je weet maar nooit. En werkt het niet, dan kan je toch beter een krultang aanwenden.

 

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Dat mosterdgeel is echt een goed idee. Combineert met heel veel en heeft die herfstige look, maar doordat het geel is, is het toch niet dof. Zo’n trui waar je vrolijk van wordt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.