Mode voor een maatje meer

Het kan soms frustrerend zijn, die grote verschillen tussen een maatje 38 in de ene winkel in vergelijking met een andere winkel. Maar nog veel frustrerender zijn tegenwoordig ook de hele kleine maatjes die heel veel ketens hanteren! De kleinste maatjes broeken die te vinden zijn in bijvoorbeeld Zara en H&M horen ongetwijfeld thuis op de kinderafdeling. Conclusie: de kledingmaten zijn geen goede parameter voor je figuur. Bovendien staat er mode helemaal geen maatje! Daarom wil ik deze blogpost wijden aan mode voor een maatje meer. Alle dames moeten namelijk de mogelijkheid krijgen hun figuur te ‘showen’ in een trendy en modieuze outfit!

1. Ulla Popken

Ulla Popken vind ik zeker een aanrader. Ze zijn mee met de trends en brengen niet alleen ‘oude bommakleding’. Je kunt er terecht voor de simpele basics in verschillende kleuren, maar je kunt er ook eens een specialer kledingstukje vinden. Ze hebben wel voor ieder wat wils. Bovendien kun je er ineens je hele outfit kopen, want ze hebben er ook lingerie, accessoires en schoenen!

Foto 1: cardigan, 49.95 euro, foto 2: kleedje, 119 euro, (nu -50%!!)

maatje meer1 maatje meer2

 

2.Paprika

Ook paprika is mee met de mode, gaande van jeansjasjes tot tijgerprints, elk kledingstuk is er trendy. Verder zijn er in hun collectie veel fleurige kleurtjes terug te vinden zelfs voor het winterseizoen.  Er wordt ook veel gewerkt met drukke motiefjes en patroontjes, wat een goed verdoezelend effect heeft.

Foto 1: kleedje, 59.99 euro; foto 2: T-shirt, 24.99 euro

maatje meer3 maatje meer4

 

3. H&M

Ook H&M, de place 2 be voor de laatste nieuwe trends, beschikt over een +collectie. Dit is uiteraard dermate handig voor de aankoop van basics, want je vindt die nergens voor een betere prijs-kwaliteitsverhouding dan bij H&M. Maar natuurlijk kun je daar ook terecht voor meer specialere kledij voor een lage prijs. Zeker met het oog op de feestdagen zijn daar mooie dingetjes te vinden.  Alleen de truien van angora zou ik nu aanraden om daar niet meer te kopen 😉

Foto 1: sweater, 24.95 euro, foto 2: kleedje, 34.95 euro

maatje meer5 maatje meer6

 

4. MS mode

MS mode spreekt duidelijk een jong publiek aan. De collectie ziet er iets ruiger uit, maar daarom niet minder modieus. De kleuren voor de wintercollectie zijn behoorlijk donker. Ook hier worden er veel patronen in de kledij verwerkt, maar ze zijn wel ietwat specialer van aard, bijvoorbeeld slangenhuidpatronen en Aziatische prints. Verder zijn ook hier leuke kleedjes te vinden voor de feestdagen.

foto 1: kleedje, 39.99 euro, foto 2:  blazer met leer, 39.99 euro

maatje meer7 maatje meer8

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.