Herenkapsels winter 2014

Nu de vrouwen er met een trendy en modieus kapsel bij lopen, is het tijd dat de mannen ook even met hun coupe langs de kapper passeren. En een kapper moet zeker aan te pas komen, want de ultragemakkelijke ‘net-uit-bed kapsels’ zijn niet meer te bespeuren op de catwalk. Maar welke coupes zijn er dan wel in voor mannen deze winter? Daarover zal ik je vandaag iets meer vertellen.

1. de herenkapsels moeten tegenwoordig erg netjes zijn. Terwijl de vrouwen deze winter hun nonchalante kapsel hun eigen leven mogen laten leiden, moeten de mannen verschijnen met een erg verzorgd kapsel:  netjes geknipt en met wax gestyled.

2. Voor vrouwen hebben we een retro terugkeer gezien van de middenscheiding, voor mannen daarentegen is een lage zijscheiding in. Het middelste stuk haar wordt dan met veel gel rechtgezet, als het niet te lang is of naar de andere kant gekamd.

mannenkapsel1 mannenkapsel2

3. ook veel te zien in het straatbeeld zijn de kapsels met een korte zijkant en een langere bovenkant. Dit wordt vooral veel gedaan door mannen met krullend haar, waardoor de krullen dan een beetje op het voorhoofd vallen. Maar het kan zeker ook met steil haar. Met dit soort kapsel krijg je wel een optisch langer gezicht, het is dus niet zo geschikt voor mannen die al een erg ovale gezichtsvorm hebben.

mannenkapsel4b mannenkapsle3

4. ook het fel naar achteren kammen van het haar is een trend die terug komt. Voor dit kapsel is er geen scheiding nodig, alleen heel veel gel. Dit wordt zowel gedaan met  kort als met halflang haar.

mannenkapsel5 mannenkapsel6

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.