Hat = HOT

De hoed wordt je favoriete vriend deze zomer! Niet alleen is hij de ideale zonnebescherming voor je ogen, hij beschermt ook je haar tegen een massale uitdroging, maar bovenal is hij hét ultieme accessoire dat je nodig hebt om je outfit naar een übercool niveau te brengen! Een hoed kopen, daarover is alvast geen twijfel, maar welke hoed?

Fedora hoed

Ben je helemaal into streetstyle, dan is dit het type hoed dat je nodig hebt. Een fedora hoed heeft een middelmatige rand, een gleuf die over de lengte van de hele hoed loopt, een gedeukte top en meestal een vilten afwerking. Nog hotter dan dit is echter de zomeruitvoering van de fedora hoed in riet! Strand, zee, beachy waves en een strooien fedora hoedje en het plaatje is compleet!

hoed8 hoed7 hoed6

Flaphoed (floppy)

Zoals de naam reeds verklapt, heeft deze hoed een erg brede rand die om het gezicht flapt. Het is een hoed die voor alle seizoenen functioneert, in de zomer dienen de flappen voor de zon en in de winter voor de regen, en ja omgekeerd kan ook. Met de floppy kun je twee kanten op qua stijlgebied. Ofwel kies je voor de boho-look door de hoed te combineren met een maxi-rok en Aziatische prints bijvoorbeeld. Een andere optie is om het over een iets stoerdere boeg te gooien en je outfit met behulp van de hoed een zekere non-chalance bij te brengen. Combineer dan bijvoorbeeld met een boyfriend jeans of een hemdjurk.

hoed1 hoed2 hoed3 hoed5

Boothoedje

Typerend voor het boothoedje is dat het klein en schattig is. Dit type hoedje kan zowel met een platte bovenkant als met een bolle voorkomen. Gecombineerd met een cute plooirokje voldoet dit helemaal aan de zomermode van de parisiennes. Dit is het item dat je nodig hebt om een simpel zwart jurkje of rokje op te vrolijken.

hoed10 hoed11 hoed9

 

2 Comments on “Hat = HOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: