How to wear: luipaardaccessoires

De bladeren beginnen te vallen en de mode begint in haar donkere kleuren te vervallen. Maar niet gevreesd, want deze herfst wordt alles behalve saai. De luipaardprints zullen namelijk voor voldoende pit in je outfit blijven zorgen. Als je ze op de juiste manier in bedwang houdt ten minste…

Van de bloezen, jassen en broeken keren we deze herfst en winter terug naar de luipaardprint in accessoires en dan in het bijzonder in twee accessoires, namelijk schoenen en handtassen. Luipaarden zijn al jarenlang niet meer weg te denken uit de mode. En dat horen de mannen maar al te graag. Subtiele, maar toch doorslaggevende luipaardaccentjes geven je een sterke uitstraling (lees: een wild thing in de ogen van mannen 😉 )

Luipaardschoenen

Sneakers, pumps of sandaaltjes, je vindt ze allemaal met dit hippe printje. Luipaardschoenen zijn dan ook de finishing touch van je herfstoutfit. Luipaardprint is cool, dus ook de rest van je outfit mag best wel hip zijn. Denk dan aan de boyfriend jeans of boyfriend blazer. Bye bye sombere herfstdagen, want combineren met kleur is de boodschap! Durf gewaagd gaan door combinaties te maken met warme kleuren zoals donkerrood of oranje.

 

Luipaardhandtas

En met handtas bedoel ik hier een clutch.  Hou je handtasje vast onder je arm of in je hand en werk je hand waarmee je het vast houdt af met gouden sieraden.  Een gouden horloge is het ideale basisstuk hiervoor. Een luipaardhandtas dragen in combinatie met een andere print is behoorlijk moeilijk. Om het safe te houden, kies je beter voor effen kledingstukken. Heel vaak wordt er bij de handtas voor zwart en wit gekozen. Hoewel dit behoorlijk basic is, is dit een outfit waar je vele kanten mee uit kunt door aan te vullen met andere accessoires.

 

 

 

Andere accessoires

Naast de schoenen en handtas zijn er hier en daar nog andere luipaardaccessoires te spotten. Een luipaardsjaal bijvoorbeeld is al enkele jaren een toppertje. En ook deze luipaardhoed is best wel tof! De jacht op deze trendy items kan beginnen 😉

 

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.