How to wear: slip-on sneakers

Sandaaltjes en ballerina’s zijn allemaal heel leuk in de zomer, de pijnlijke hielen, blaren en gebrek aan comfort zijn dat veel minder!  Dit is allemaal verleden tijd met de slip-on sneakers, die je beste vrienden zullen worden deze zomer ;-). Ooit waren de turnpantoffels in de lagere school beschamend, maar nu kan je ze trendy combineren met zowat alles: jurkjes, lange broeken, shortjes, kleedjes, joggings, blazers, ….. In deze post licht ik de twee uitersten toe van een continuüm aan heel veel verschillende looks met slip-on sneakers.


The casual look

Ik neem aan dat jullie ondertussen behoorlijk vertrouwd zijn met de casual streetstyle look . De slip-on sneaker past perfect in dit plaatje. De schoenen bij deze look zijn meestal simpel zwart en passen op die manier goed in het zwart-wit-grijs plaatje. Niet alleen de kleuren, maar ook de bijhorende kleding is heel simplistisch, een jeans met T-shirt volstaat. De slip-on sneakers komen vooral goed tot hun recht onder een boyfriend jeans of ripped jeans. Werk je eenvoudige outfit af met kleine gouden accentjes, zoals een horloge of een fijn kettingkje.Go Chic

Gemakkelijke schoenen zoals deze hoeven niet enkel thuis te horen in de ‘vrije tijdscategorie’, in tegendeel. Je kan ze ook kwijt onder bijvoorbeeld een iets opgekleder jurkje of rokje. Probeer dan wel altijd de balans te herstellen, want een chic kleedje met sneakers eronder kan raar ogen. Voeg daarom nog een ander meer casual element toe, zoals een jeansjasje. Met veel creativiteit kan je de slip-on zelfs kwijt onder een kostuum, maar opnieuw: vergeet de balans niet 😉


Met een printje

Streepjes, ruitjes, luipaardprint, glitter, metallic,….., maakt niet uit welk printje, maar de geprinte sneakers zijn hot! De combinatieregels zijn net dezelfde: hou de rest eenvoudig. Laat je schoenen de show maar stelen!Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.