How to wear: de witte blazer

Hoewel de aankoop van een blazer over het algemeen iets zwaarder doorweegt in de portemonnee, is het belangrijk het nut van deze investering onder ogen te zien. Een witte blazer was vroeger een chic kledingstuk bedoeld voor erg opgeklede feestjes en enkel in de zomer te dragen, kortom een kledingstuk dat vooral in de kast bleef hangen. Anno 2015 is een blazer: een must-have stuk in je kast dat eindeloos gecombineerd kan worden, overheen de vier seizoenen perfect tot zijn recht kan komen en in een kleur die eeuwen blijft mee gaan. Waarom dus nog wachten om verder te lezen en te ontdekken hoe je dit doet?


De ripped boyfriend jeans combie

Deze combinatie is echt reuzepopulair en reuzesimpel! De achterliggende idee is gewoonweg balans, again ;-). Elk getailleerd blazertje in een licht kleur doet het uitstekend bij een boyfriend jeans en een paar pumps. Letterlijk van boven naar beneden krijg je dan: vrouwelijk-mannelijk-vrouwelijk. Hou je outfit vooral casual, geen bloezen of zijden sjaaltjes, maar een simpele t-shirt. En voor als het wat warmer wordt, vervang je de lange jeans gewoon door een shortje.Black-white

Een eeuwige klassieker natuurlijk, maar daarom niet minder geslaagd, vooral als je je houdt aan de trends. Je witte blazer met zwarte leren broek bijvoorbeeld of met zwarte jumpsuit. Maak het extra styllish door een leuke afwerking in een fel kleurtje, je schoenen of juwelen bijvoorbeeld.White-white

Eerlijk gezegd ben ik niet zo fan van een kleur op kleur combinatie, maar voor de witte blazer vind ik het de moeite waard om te proberen. Je kan gerust een witte t-shirt of bloesje dragen onder je witte blazer, maar dan moet je het geheel doorbreken, bijvoorbeeld door een lange ketting te dragen of een handtas in contrasterende kleur ter hoogte van je heupen te houden. Steek er wat moeite in, zodat het niet lijkt alsof je de twee bovenste dingen uit de kast genomen hebt 😉 Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.