How to: 24/24 bezig zijn met mode

Ik persoonlijk vind niets leuker dan fashion inspiratie en trend spotting op te doen in de winkels zelf. Gelukkig heb ik daar, dankzij het ‘zelfstandig-werken-beleid’ van de universiteit ook veel gaatjes voor tijdens de schoolweek. Maar wat dan met de zondagen, feestdagen en binnenkort ook full time werkweken?? Goddank biedt de smartphone tegenwoordig voor alles een oplossing! Met deze leuke mode apps hoef je geen dag zonder mode te missen!

Trendabl

Outfits kopiëren van celebrities zoals Mary Kate en Ashley Olsen zijn geen probleem met deze foto app. Bij alle geüploade outfits van deze fashionvoorbeelden krijg je met één muisklik informatie over het merk, de prijs en de winkels waar het item werd aangekocht. Bovendien kan je ook  in no-time te weten komen hoe je kledingstuk overheen de hele wereld gecombineerd en gedragen wordt, inspiratie in overvloed dus.

app1

Netrobe

Dit is er eentje voor diegenen met combinatieproblemen of voor diegenen die gewoon teveel kleren hebben, kortom voor diegenen die teveel tijd door brengen voor hun kast. Netrobe is een echte investering (hoewel het gratis is 😉 ). Je maakt één keer een fotosessie van al je kledingstukken en kan vanaf dan om het even waar alle combinaties uit proberen.  Twijfel je over een kleurtje in de winkel, trek er een foto van en maak de combinatie met je kleren thuis, zo kom je nooit meer voor verassingen te staan! Ben je een eeuwige twijfelaar, dan kan je ook om advies vragen van vriendinnen.

app2

STYLE.COM

Een echte klassieker is style.com, gekend voor zijn het real-time ‘rode-loper-nieuws’. Bekende modehuizen en fashionable celebrities hebben voor jou geen geheimen meer dankzij deze app. Zo kan je als eerste de laatste nieuwe trends spotten en zelf uitproberen.

app4

FashioNomad

Tripjes naar NY of LA zijn natuurlijk zaaaalig, maar soms kan het aanbod aan winkels zo oneindig lijken dat je er geen beginnen aan ziet. De FashionNomad app kan je helpen! Hoe groot of klein de stad die je ook bezoekt, deze app begeleidt je naar de winkels die ongetwijfeld een bezoekje waard zijn! Deze onmisbare dienst kost je slechts 1.40 euro, geen hap uit je shoppingsbudget dus ;-). Extra pluspunt: met een smartphone in de hand zie je er een pak minder toeristisch uit dan met een huge kaart.

app5

Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.