how to wear suède

Helaas komt de herfst weer stilaan in zicht en dit vertaalt zich in enkele seizoensveranderingen in je kleerkast. We zien een aantal nieuwe trends verschijnen en uiteraard staan jullie, net als ik, te poppelen om deze reeds uit te proberen. De suède trend is er eentje van. Dit leuke stofje heeft een erg winterse uitstraling, maar niet gevreesd, want mits de juiste styling kan je deze nieuwe trend ook nu al uitproberen!

Suède en wit

Suède en wit is zowat dé combi voor het tussenseizoen: de warme en dikke stof laat toe om je toch nog in de maanden september en oktober aan blote benen te kunnen wagen, terwijl het witte bloesje erbij de zomerse touch erin houdt. Hetzelfde effect creëer je met een witte broek en bruine suède perfecto. In beide gevallen schreeuwt het geheel om een afwerking met suède enkelbotjes of gladiatorensandaaltjes.Suède en jeans

Daar is die andere leuke combinatie! Voor diegenen die het emotioneel nog niet aankunnen hun jeans jasje te vervangen door een suède perfecto, kiezen gewoon voor een combinatie van beiden. Een suède rokje of kleedje met jeansjasje of jeanshemdje oogt perfect voor een druilerige dag in het tussenseizoen, al hopen we dat die natuurlijk niet al te vaak voor komen 😉


Suède en zwart

Zwart en bruin samen is altijd moeilijk en voor diegenen die er niets van kennen, beter te vermijden. Het okerige suède bruin is echter een van de weinig bruintinten die mooi tot zijn recht kan komen in combinatie met zwart. Het geheel geeft een heel warm en winters gevoel, maar door er ook nog een wit element in te steken kan ook deze combinatie reeds in de herfst.Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.