How to speciale nagels voor dummies

Als de mannen hun das even speciaal knopen voor de feestdagen, dan moeten de nageltjes van de vrouwen ook net een tikkeltje feestelijker. Zelf ben ik eerlijk gezegd niet zo een kanjer in het lakken van nagels. Mijn voornaamste probleem is voldoende geduld te koesteren tot ze helemaal droog zijn. Daar valt natuurlijk niet zoveel aan te doen. Je nagels lakken en vervolgens stil zitten en kijken naar een film is een trucje dat ik de laatste tijd wel vaker gebruik. Maar dat terzijde, zijn mooie nagels meer dan enkel ‘brokkelvrije’ nagels.

Je kunt natuurlijk naar een specialist gaan en daar veel geld neerleggen om met perfecte nagels buiten te komen. Tegenwoordig zijn er echter ook al heel wat leuke trucjes om zelf iets speciaals uit te proberen. Doe hier je inspiratie op!

Magnetische nagellak

Wil je iets speciaals, maar heb je geen vingers voor precisiewerk, dan is de magnetische nagellak iets voor jou! Je lakt je nagels en gaat er met een magneet zachtjes over. Het resultaat is dat je nagellak naar verschillende kanten verspreid wordt. Je kan er streepjes of sterretjes mee maken zonder moeite! Magnetische nagellak is onder andere te vinden in het aanbod van Essence.

nagels1

Lakken met remover

Om een leuk effect te creëren met wit en nog een andere kleurtje, kan je als volgt te werk gaan: leg eerste een witte nagellak als basis. Lak er daarna een laagje over in de gewenste kleur en ga vervolgens met een wattenstaafje met nagellakremover over het geheel heen tot het je gewenste effect hebt.

nagels2

Krantnagels

Ook erg origineel zijn de krantnagels. Lak hiervoor je nagels in de gewenste kleur (wit komt hiervoor wel het mooist uit). Zorg voor een goede dikke laag die lang nat blijft zodat je vervolgens makkelijk een krant op je nagels kan plakken. De letters van de krant zullen vervolgens afgaan op je nagels.

nagels3

Zwarte matte nagels

Zwarte nagels voor een feestje, is het nu HOT or NOT? Veel mensen blijven zwarte nagellak associëren met een gothic uitstraling en missen bijgevolg de elegantie van deze kleur. Maak hier komaf mee door voor een matte zwarte nagellak te opteren. Plak je nagels af tot aan de rand en werk vervolgens af met een glanzend randje. Elegantie gegarandeerd!

nagels4

Nagels met kleurovergang

Regenboog of verschillende bruintinten of grijstinten, verschillende kleurtjes op je nagels staat altijd leuk, maar dit lijkt op het eerste zicht niet zo eenvoudig. Wil je verschillende kleurtjes met leuke kleurovergangen, werk dan met een sponsje waarop je de verschillende kleurtjes zorgvuldig aanbrengt. Vervolgens duw je het sponsje op je nagels. De kleuren zullen in elkaar over vloeien. Wil je liever mooie streepjes onder elkaar dan kan je best werken met plakkertjes op je nagels.

nagels5

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.