How to wear: overknee boots

De overknee trend, ik moet eerlijk zeggen dat deze mij even ontglipt was aan het begin van de herfst, maar toen mijn lieve vriendin onze shoppingdag niet wou beëindigen zonder overknee boots te kopen, is het tot me doorgedrongen dat de overknee trend erg “big” is. Toch zie je deze (superwarme) boots nog niet zo vaak in het straatbeeld. Vinden mensen ze te gewaagd? Weten ze niet hoe je ze trendy kunt dragen? Ik help je met beide vragen overweg! Want ja, ik heb reeds moeten plooien voor deze trend 😉

 

Met een rokje

Het mooist vind ik deze boots met een rokje of kleedje, liefst met een wijd zwierig (onschuldig) meisjesmodel. In mijn ogen, en ik ben vermoedelijk niet alleen, hebben overknee boots nog steeds een “gewaagd” imago. Om dit volledig de kop in te drukken heb je een zwierig rokje nodig! Je kunt deze outfit extra leuk maken door een panty te kiezen met een patroontje, zoals polka dots. Deze dragen opnieuw bij tot een speels gevoel in je outfit. Een andere optie is om voor een huidskleurige panty te gaan en op die manier het contrast te maken tussen de donkere laarzen en je (bleke) huid. Een kleine tip voor als je laarzen niet blijven zitten waar ze moeten zitten: draag ook overknee kousen onder je laarzen, een win-win, want deze geven ook nog eens extra warmte 😉

 

 

 

Met een broek

Met een broek kan natuurlijk ook. Jeanskleur of grijs zijn leuke opties, maar mijn voorkeur gaat uit naar een zwarte broek. Hoge zwarte laarzen in combinatie met een zwarte broek zullen je benen een paar centimeter doen groeien! Ben je bang dat je laarzen dan niet meer genoeg opvallen, kies dan voor duidelijke verschillen in stof. Een leren broek bijvoorbeeld (nu ook supertrendy!) met suède laarzen.

 

 

Met een lange mantel

Ik raak maar niet uitgepraat over die mooie lange mantels voor vrouwen (en mannen)! En hier dus nog maar eens een reden om er je eentje aan te schaffen: ze staan namelijk beeldig bij overknee laarzen! Hoe klassevol kan een vrouw gekleed zijn?! Vergeet niet je mantel te laten ophangen en een goed matchende sjaal te kiezen in een andere kleur dan je laarzen.

 

 

 

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.