How to wear: the velvet dress

De velvet of verlours dress is een echt winterstofje, een vachtje zelfs eigenlijk. Ooit was het heel passé, maar sinds de afgelopen maanden raken de winkelrekken stilaan weer gevuld hiermee. Velvet is te vinden in schoenen, topjes, maar ook heel veel kleedjes. En daar wil ik het vandaag over hebben. Op welke manieren kan je velvet kleedjes op een leuke manier dragen?

Maak het winters

Zoals eerder gezegd is velvet een echt winterstofje. Probeer het dan ook niet zomerser te maken dan het is! Dit wil zeggen: kies voor winterse kleurtjes, zoals zwart en grijs of donkerrood. Deze kleur komt namelijk heel mooi uit in velvet. Verder combineer je met winterse elementen zoals donkere panties en botjes of zelfs een gebreide trui.

velvet1

velvet3

velvet2

Met laagjes

De velvet dress leent zich perfect tot de combinaties met laagjes, een trend die ook heel sterk terug opkomt. Voor de perfecte laagjesuitfit kies je een velvet dress met heel dunne bandjes en erboven of eronder draag je een eenvoudige t-shirt of hemdje met een kraagje dat je langsboven doet uitkomen. Een tip voor diegenen die niet graag bloezen dragen: je kan tegenwoordig ook gewoon kraagjes alleen kopen ;-). Ooit (eigenlijk helemaal niet lang geleden) was het onder elkaar van kledingstukken op die manier heel erg fout, maar nu kan er terug perfect mee aan de slag!

velvet7

velvet6

velvet5

2 Comments on “How to wear: the velvet dress

  1. Pingback: How to wear the slip on dress | lunefashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: