How to wear hermes sjaaltjes en look-a-likes

Sjaaltjes in de zomer geen goed idee? Oh jawel hoor! Deze zomer zijn de zijden hermes sjaals superhot! En toch zijn ze niet te HOT om te dragen. Dankzij de veelzijdigheid van deze sjaaljes komen ze goed van pas voor de zomeravonden wanneer het iets frisser wordt, want dan kan je ze rond je nek dragen, maar tegelijkertijd zijn ze ook superleuk op hete zomerdagen om je outfit mee op te fleuren door ze bijvoorbeeld aan je handtas of in je haar te dragen. Kijk maar snel even mee naar al die mogelijkheden!

 

Rond je nek

De meest klassieke manier om deze sjaaltjes te dragen is rond je nek. Dit is ook de warmste manier om ze te dragen. Al hoeft het daarom niet de minst fashionable manier te zijn. Dankzij speciale knopen en technieken kun je de sjaaltjes heel gevarieerd rond je nek dragen. Doe maar even inspiratie op uit de leuke tips hieronder ;). je kan trouwens nog meer leuke voorbeelden vinden op : https://www.lollipuff.com/blog/317/hermes-scarf-knotting-cards en op https://fashion.wonderhowto.com/how-to/knot-hermes-scarf-21-different-ways-0129388/

 

In je haar

De bandana’s zag je vorig jaar al erg opkomen, deze zomer wordt het nog meer! Draag je sjaaltje dus opgerold als een bandana in combinatie met los haar of een dotje. Andere mogelijkheden zijn om het sjaaltje rond je staart te binden, los of in een strikje. Alles kan, ga dus lekker experimenteren!

 

 

Aan je handtas

Helemaal nieuw is het dragen van een sjaaltje aan je handtas niet, het is iets dat we al langer kennen uit de rijkere kringen. Deze zomer wordt deze look echter streetstyle! De sjaaltjes worden op een hele casual en leuke manier aan de handtas gehangen. Ook hier zijn de mogelijkheden weer talrijk: je kan het sjaaltje er gewoon aan knopen, je kan het rond het handvat draaien of rond de flap drapperen voor een iets meer boho-stijl.

 

 

 

Andere accessoires

Nog niet voldoende mogelijkheden? Er is nog meer! Je kan de sjaal ook nog dragen als pols- en enkelaccessoire. Daarvoor moet je de sjaal wel goed samenknopen zodat de uiteinden niet te lang zijn anders zijn die vervelend.

 

bronnen bij de foto’s

http://www.onehandinmypocket.nl/2017/03/27/sjaaltjes/

https://www.lollipuff.com/blog/317/hermes-scarf-knotting-cards

https://fashion.wonderhowto.com/how-to/knot-hermes-scarf-21-different-ways-0129388/

https://sabrinascloset.com/blogs/news/70333955-5-ways-to-wear-your-hermes-scarf

http://www.chictopia.com/photo/show/981566-HIS+HERS-light-orange-scarf-black-hermes-scarf-vintage-coat

Toronto Street Style: Hermes Scarves

SCARF CHAIN WRAP BRACELET DIY

https://www.beautycrew.com.au/hair/articles/scarf-hair-accessories-new-summer-essential/

http://glamradar.com/how-to-wear-a-scarf-in-summer/

http://www.instyle.com/fashion/accessories/how-to-tie-scarf-bag-styling-ideas

5 Ways To Wear A Silk Scarf

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.