Mijn 5 favoriete merken voor een maatje meer

Regelmatig krijg ik dames met een maatje meer over de vloer bij Fashion Emergency, maar zeker ook bij Zalon voor een box. Deze dames zijn vaak ten einde raad omdat ze geen gepaste kledij kunnen vinden die tegelijk hip en trendy is. Er zijn af en toe al wel merken die tot grotere maten gaan, maar het model van de kledij is dan vaak niet op de juiste plaatsen aangepast, waardoor deze kledij niet past. Daarom is het beter om te kiezen voor merken die zich specifiek richten op dames met een maatje meer. Ookal is dat voor veel dames vaak een moeilijke stap. Het is belangrijk te onthouden dat deze kledij veel beter aansluit en het figuur dus beter laat uitkomen. Ik bespreek vandaag enkele van mijn favoriete merken, voornamelijk Zalando merken, omdat ik daar weet welke merken goed passen. 

  1. Friendtex: https://www.friendtex.com/nl/plus-size

Dit is het enige niet Zalando merk dat ik toch even wil aanhalen. Friendtex is een sterk groeiend merk. Het wordt verkocht via consulentes, dus zelf raak je er niet zo makkelijk aan, tenzij via een verkoopavond. Het merk heeft een aparte plus-size lijn die hip en kleurrijk is. Denk maar een fleurige felrode of kobaltblauwe bloesjes met de plooitjes op de juiste plaats. Ik heb het laatste Friendtex magazine steeds liggen omdat ik het vaak gebruik tijdens mijn adviezen. Je kan dus via mij bestellen (ik heb hier niets aan, dit is puur omdat ik dit merk een toppertje vindt voor een maatje meer). Het advies krijg je er gratis bovenop! 

2. Sheego

Dit is een van de nieuwere merken waarmee Zalando samenwerkt. Helaas werkt het merk niet samen met Zalon, dus voorlopig kan ik geen kledij van Sheego in een box steken. Sheego is vooral een jong en betaalbaar merk. De jurkjes zijn zwierig en de patroontjes zijn vrolijk. De meeste jurkjes hebben bovendien de taille iets hoger, waardoor ze makkelijk een buikje camoufleren in de zwierige rok. 

3. Zizzi

Zizzi vind ik vooral leuk voor de broeken. Ze hebben een groot aanbod broeken, gaande van comfortabele jeans tot elegante chino’s met de accenten op de juiste plaats. Daarnaast hebben ze ook trendy matte lederlook broeken. Door de kleur mat te houden, hebben deze broeken geen verbredend effect.

4. Glamorous Curve

Ben je eens op zoek naar iets specialers dan zit je perfect bij Glamorous Curive. Ze hebben prachtige jurken voor een feestelijke gelegenheid. Denk hierbij aan pailletten en glanzende stoffen. Voor wie geen zin heeft om altijd de wijde en losse kledij te dragen die veel plus-size merken voorzien, is Glamorous Curve ook de oplossing. Ze durven gewaagder te gaan, met bijvoorbeeld eens een aansluitend leren rokje, maar dan wel eentje die perfect is van model. 

5. Capsule by Simple Be

Leuke jasjes kan je dan weer scoren bij Capsule by Simple Be. Hun jasjes zijn steeds mooi gecentreerd, bijvoorbeeld met een extra lint, en daarom dus de perfecte afwerking van je outfit. Bovendien komen de modellen mooi tot over de heupen, waardoor je langer lijkt. Daarnaast hebben ze ook zeer leuke stoffen broeken die meestal een wijder model zijn. Deze staan heel leuk onder een taillerende mantel die je laat openhangen. De broeken zijn bovenaan mooi afgewerkt, zodat je je bovenstuk erin kan dragen.

Vind je het moeilijk om zelf aan de slag te gaan? Vraag dan hulp aan van Fashion emergency. Via deze link kan je een box aanvragen: https://www.zalon.be/stylist-profile/27f99b8a-4753-41ed-bb00-0d2196e9cb61

Vergeet niet de code RFFAVHAEGN toe te voegen voor 10% korting!!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.