Maandag 2 september: fashion, fun en veel werk

Vandaag is het voor de kleinsten de eerste schooldag. Dit moment kan ik nog even uitstellen tot eind september, maar vandaag had ik mijn back to work dag en ik moet zeggen dat dit verdacht gelijkaardig voelt. Mijn groep collega’s is een jonge bende met een overgewicht aan dametjes die er steeds tip top in orde uit zien. Ik mag dus niet onderdoen. Vandaar dat mijn werkkledij er de komende weekjes vrij strak en keurig zal uitzien.

Het groene rokje heb ik nog niet veel uit de kast gehaald. Ik leefde met het idee dat het net iets té secretaresse-achtig was, maar sinds ik het de laatste tijd een paar keer heb aangetrokken, heb ik mijn mening hierover herzien. De echte secretaressrok is nog langer en meer kokervormig dan deze. Daarmee zou ik niet durven gaan werken vermits ik toch maar een jobstudent ben en niet de manager in law. Maar goed, het rokje heeft daarenboven ook niet zo een simpele kleur. Het is een soort kerstboomgroen. Daarom dacht ik om het eerst met kerstboomrood te combineren, kwestie van in dezelfde sfeer te blijven, maar dat was een flop. Met dit soort kleuren zeg ik dan altijd terug het zelfde: ga voor wit, daar kun je niets mee mis doen. Kies je niet voor wit, dan kun je beter gaan werken met accenten. Hier bijvoorbeeld zou je muntgroen kunnen gebruiken als bovenstuk omdat het riempje ook die kleur heeft.

Het witte bloesje. Ja dat kennen jullie al, ik had je verwittigd, het is een van mijn favorieten. Veel valt er niet over te zeggen zonder in herhaling te vallen. Het is eenvoudig, past bij veel en tailleert mooi met een taillerokje zoals dit.

P1010014

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.