How to wear: de salopette

Vele onder jullie kennen dit pareltje wel uit hun kindertijd. Wel het is hoog tijd om het kind in jezelf terug naar boven te halen, want de salopette is aan een ware come-back bezig!  Dit broekpakje wordt beschouwd als een van de kledingstukken die kledingdilemma’s kunnen vermijden, want met dit ene stuk zijn er talrijke combies mogelijk! Hieronder vind je een aantal ideetjes.

Met hakken en opgerolde pijpen

Ja ook hier geldt opnieuw de contrastregel: combineer de mannelijke ‘overall’ met vrouwelijke schoenen. Ook een goed idee is om daarbij de pijpen op te rollen tot een 7/8e lengte. Dit is trouwens een trendy zet voor elke broek deze zomer.

 

Met streepjes

Je salopette combineren met een streepjestruitje draagt bij tot het schattigheidsgehalte ervan. Bovendien sluit dit ook perfect aan bij de marinetrend voor deze zomer.

 

Laat één kant loshangen

Bye bye schattigheid, dit is de stoere versie van de salopette! Werk deze look af met coole accessoires zoals het ‘potske’ en sneakers.

 

Met een bloesje

Over het algemeen wordt er aangeraden om je salopette een meer gesofisticeerde look te geven door er een bloesje onder te dragen. Om het helemaal complex te maken knoop je je bloesje toe tot boven en draag je er een opvallende ketting op. Maar het kan ook op een eenvoudigere en luchtigere manier!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: