De grootste mannelijke modeblunders

Met de zomer in zicht lijkt het dat mannen toch nog even gewezen moeten worden op de ABSOLUUT te vermijden modeblunders! Hoewel we weten dat jullie je kledingkeuzes goed kunnen beargumenteren is geen enkele uitleg voldoende om deze outfits te rechtvaardigen. De regel is dus simpel: alles wat hier staat is gewoon not done! Aangezien slechts een kwart van de vrouwen tevreden is over de kledingkeuzes van haar man, zijn een aantal tips dus wel op zijn plaats.

1. het hawaïhemd

Uit een enquête van Styletoday blijkt dat de hawaïhemden de eerste plaats innemen als minst geslaagde outfit voor mannen. Bloemenpatronen en mannen gaan simpelweg niet samen. Een betere optie voor deze zomer is een hemd met ruitjes of gewoon effen. Ook een polo is een erg mannelijk en zomers kledingstuk, veel stoerder dan het bloemetjeshemdje.

 

2. witte sokken

Witte sokken en dan nog het liefst in sandalen is ook nog steeds een topper van een blunder. Is het te koud voor een open schoen? Ga dan toch gewoon voor een sneaker, want die vinden vrouwen wel cool. Sandalen voor mannen zijn sowieso al een heikel punt. Voor dit paar schoenen zijn onthaarde en verzorgde tenen namelijk een must.

 

3. blauw-zwart

Of het te maken heeft met voetbalvoorkeuren, ik weet het niet, maar de meerderheid van de mannen ziet geen probleem in een donkerblauw-zwart outfit.  Dit zijn twee donkere kleuren. Zoals ik reeds uitgelegd heb met de kleurencirkel, kunnen deze twee kleuren niet resulteren in een geslaagde kleurencombinatie. Als je dan toch echt blauw en zwart wil combineren, maak dan dat de tinten voldoende van elkaar verschillen, bijvoorbeeld zwart en lichtblauw of een zwarte t-shirt op een blekere jeans.
4. baggy jeans

Oké jullie mannen vinden het misschien leuk om het ondergoed van een willekeurige vrouw vanop geruime afstand te kunnen inspecteren, maar wij vrouwen vinden dat niet! Maar liefst een kleine 70% van de vrouwen is helemaal geen fan van de ‘broek-onder-de-kont’ look. Zet jullie kont gerust in de verf met een mooi aansluitende broek, daar houden we wel van 😉

 

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.