How to wear the plaid shirt

De plaid scarf kwam reeds aan bod, maar omdat ik maar niet genoeg kan krijgen van die ruitjes ook nog een blogje over de populaire  plaid shirt. De geruite bloesjes zijn dan ook ideaal om trendy de winter door te komen aangezien ze meestal net iets warmer zijn dan een gewone bloes. Ze zijn bovendien ook veel leuker om te dragen: Ze zitten makkelijk, zijn simpel te combineren en bovenal zijn er heel veel varianten van! Kijk even mee naar deze twee uiterste looks op schaal van oneindig veel mogelijkheden!


The chic look

Om je look een tikkeltje chic te houden, opteer je beter voor een aansluitend hemdje dat je vervolgens op een vrouwelijke manier gaat dragen. Er zijn verschillende manieren om het mannelijkheidsgehalte van de plaid shirt te verzachten.  In eerste instantie is het een goed idee om een beetje decolleté te creëren. Draag het hemdje dus met een topje eronder en laat de bovenste knoopjes open staan. Ten tweede is het belangrijk om accessoires toe te voegen. Dit geruite hemdje wordt bijvoorbeeld erg vaak gecombineerd met een statement ketting. Ook het oprollen van de mouwen en afwerken met een horloge en armbandjes brengt de nodige vrouwelijke touch. Ten derde kan je grijpen naar de laagjestheorie. Met een kabeltrui of zelfs blazer zit je namelijk altijd goed als het chic moet zijn.The casual-cool look

Bij deze look hoort de coole boyfriend versie van het geruite hemdje. Je kunt hem gerust open dragen met een leuke t-shirt eronder, maar kies dan best voor een legging of aansluitende broek om je evenwicht te herstellen. Voor de casual look raad ik zeker ook de leren combie aan. Een leren perfecto, rok of broek, ze gaan allemaal uitstekend bij een boyfriend plaid hemdje. Tot slot vormt de plaid shirt ook een ideale fit met je ripped jeans en een stevig paar pumps als afwerking. Wat de kleuren betreft zou ik, als je een echte casual look wilt kiezen voor rood- en groentinten, de klassiekers zeg maar 😉
Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.