Mijn 5 favoriete merken op Zalando

Ondertussen werk al ik al bijna een half jaartje als online stylist voor Zalando en ik vind het nog steeds even tof! Betaald worden om constant op Zalando te zitten, wie zou dat nu niet tof vinden! Het betekent natuurlijk ook dat ik de site ondertussen op mijn duimpje ken en heel wat bijgeleerd heb over de merken op Zalando. Natuurlijk kennen we allemaal de grote merken die we er terugvinden, maar Zalando heeft ook heel wat kleinere, minder bekende merken die erg leuke dingen te bieden hebben. Uiteraard heb ik die zelf ook al een paar keer moeten uitproberen. Vandaag som ik voor jullie even mijn favoriete merken op.

Topshop

Ik kende topshop natuurlijk al wel, maar in België hebben we helaas geen winkels van deze keten, waardoor de keten een beetje achterop geraakt is in mijn hoofd. Tijdens het scrollen op Zalando, stoot ik echte regelmatig op leuke items van Topshop die net een tikkeltje extra hebben. Ze zijn meestal stoer en speels tegelijk waardoor het totaalbeeld een leuke match wordt. Het rokje met ruiten en luipaardprint is een van mijn favorieten.

 

Yargici

Ook Yargici heb ik leren waarderen door de extra touch van hun kledij. Yargici heeft op het eerste zich een vrij klassieke uitstraling, maar voegt hier en daar extra’s toe, waardoor het toch weer hip en trendy wordt. Sommige items zijn misschien wat aan de dure kant, maar dan wacht je gewoon op de superkortingen op Zalando, en ja die zijn er vaak. Zo heb ik bijvoorbeeld het bloesje met streepjes gescoord. Let wel, de maten van Yargici vallen vrij groot uit.

 

RAID

Mijn favoriet bij uitest voor schoenen is RAID. Het merk is heel erg trend-gefocust, maar voegt hier vaak nog een extra element aan toe, waardoor je het idee krijgt echt over unieke stuks te bezitten en dit eigenlijk wel voor een betaalbare prijs. Bovendien heeft het merk ook een wide fit collectie voor dames met bredere voeten.

 

Kaffe

De favoriet voor chino’s is dan weer Kaffe. Hun aan bod aan chino’s is enorm en ze verkopen als zoete broodjes bij mijn klanten. Kaffe broeken worden niet alleen omschreven als leuk, ze zitten ook heel comfortabel. Naast hun chino’s, heeft Kaffe ook erg klassieke comfortabele jeansbroeken. Ik heb het echter zelf nog niet uitgeprobeerd, dat zal ik binnenkort zeker en vast doen!

 

 

Sister Jane

Schattigheid ten top, dat is Sister Jane. Dit merk is denk ik speciaal gemaakt voor de grote fans van kraagjes, want alle kledingstukken van Sister jane hebben er eentje, het ene al wat meer creatief afgewerkt dan het andere. Ik zou er geen hele kleerkast van kopen, maar Sister jane vind ik leuk om even voor een eyecatchter in je ‘saaie (?)’ kleerkast te zorgen. Erg leuk is trouwens om dit te doen clashen met stoere elementen in je outfit.

 

Wil je ook graag deze merken eens uitproberen of wil je gewoon graag eens gestyled worden door mij via Zalando, vul dan snel dit formulier in en ik ga aan de slag om twee outfits voor je uit te zoeken en dit helemaal gratis. Vergeet zeker ook niet de kortingscode RFFAVHAEGN toe te voegen op het einde van de vragenlijst.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.