How to wear: cowboyboots

Toen ik ze in het begin van de herfstcollectie steeds meer zag opduiken, dacht ik “neen, dit komt er niet helemaal door dit jaar”. Maar kijk, enkele weken verder zijn de cowboyboots de meest trendy schoenen van het moment. Nog niet helemaal mee? De cowboyboots herken je natuurlijk aan de typische spitse neus en blokhak. Verschillende modellen hebben ook tekeningen of studs om de boots extra stoer te maken. Je voelt het al, deze boots zijn dus een echte statement voor je outfit. Maar hoe combineer je die dan het beste? 

Bohemian style, 

De cowboyboots passen perfect binnen de bohemian styl en komen dan ook het beste tot hun recht als je in die stijl combineert. Het kleurenpalet van bohemian style is rustig, met aardetinten, olijfkleur en veel ecru. Verder typisch voor deze stijl is de afwerking met kant en franjes. Kortom, veel ditjes en datjes.

Vrolijk jurkje

Cowboyboots staan ook heel leuk onder een vrolijk en zwierig jurkje of rokje. Denk aan een exemplaar met plooitjes of bloementjes. Dit past helemaal in de stijl van de boots. Ze zorgen voor een stoere touch bij de schattige motiefjes. Cowboyboots onder een aansluitende jurk is een moeilijkere combinatie, omdat de stijl van sexy en stoer niet helemaal samen past.

Boyfriend style

Tot slot combineren de boots ideaal onder een outfit in boyfriend styl. Dat kan een boyfriend jeans zijn of een boyfriend blazer. Rol de pijpen van de jeans non-challant op zodat je boots er mooi onderuit komen en laat ze vervolgens schitteren. Ook heel leuk is om dit te doen met witte cowboyboots.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.