How to: de leukste panty-oufits van het moment

Je weet wel hoe ik elk jaar weer met die drempel vraag zit over wanneer je nu precies panty’s kan beginnen dragen. Elk jaar lijken jullie mij erop te wijzen dat het eigenlijk al wel vroeger kan dan ik denk! Maar dit jaar ben ik het zeker: het panty seizoen is al aangebroken! Eigenlijk is het nog warm genoeg voor blote benen, maar dat ziet er toch een beetje raar uit in november. Laten we het dus bij panty’s houden. Ik heb voor jullie opnieuw vier outfits samengesteld met jurk of rok volgens de vier kleurtypes. Welke is jullie favoriet?

Lentetype

Voor het lentetype heb ik het in de hartjes gegooid. Zeg nu eerlijk? Daar wordt iedereen toch vrolijk van? Zelfs de panty’s hebben een hartjes motief. Deze panty’s zijn van Tezenis, dat is een van de goedkopere panty merken op Zalando. Ze hebben heel leuke motiefjes, maar de kwaliteit heb ik nog niet uitgetest. Jij wel? Laat het me dan even weten 😉. Verder koos ik voor een rode ietwat bolstaande rok met plooitjes. Het model heeft een vintage gehalte, wat er erg leuk uitziet, maar let op, wel de heupen zwaarder maakt. Daarop steek ik het bloesje van Sister Jane. Het is denk ik niet de eerste keer dat ik het zeg, maar ik vind dit merk helemaal geweldig voor lentetypes. Het is super romantisch met veel prints en kantjes. Om nog wat meer kleur toe te voegen ga ik voor het korte roze jasje. Roos is geen ideale kleur voor ons lentetype, maar doordat er ook al veel rood in zit en de bloes met hartjes bij het gezicht zit kan het hier wel als afwerking. De rode laké schoentjes zorgen verder voor de vintage look.

Herfsttype

Ook vrolijke kleurtjes bij het herfsttype, maar met heel andere stoffen. Ik koos hier voor een lekker comfi en warme gebreide rok. Deze rokken zijn nu super trendy! Veel dames zijn bang voor kokerrokken, maar doordat dit model een dikke stof heeft zie je er niet al je contouren in. Een buikje verbergen hierin is echter wel lastiger. Ik combineer hier met een nette witte bloes en debardeur, want ook deze zijn weer helemaal trendy. De bovenstuks worden casual in de rok gestokien (lees: vooraan wel en achteraan niet). Als panty kies ik voor een model van Calzedonia waar ik helemaal verzot op ben. Door de tekst op de benen is deze romantisch en voegt die een leuke extra touch toe. Ik heb deze in drievoud liggen (want kan die helaas maar 1 keer dragen zonder ladders). Als afwerking kies ik voor oranje accenten, wat de nodige warme toevoegt aan de outfit. De hoofdband zit vlak bij het gezicht en moet dus zeker in een passende kleur gekozen worden. Tenslotte zorgt de statement ketting met kaki voor een extra touch en verbinding met de kleur van de rok.

Zomertype

Voor het zomertype koos ik voor een net iets minder rustige outfit dan ik normaal doe. Ik koos namelijk voor een bloesjurk met bloemen in roze tinten. Voor onder deze jurk is er een donkerroze souspulls voorzien en voor erboven een lichtroze gebreide trui. Zo heb je dan toch in deze outfit weer het ton-sur-ton idee, maar op een andere manier uitgewerkt. Het zomertype kan de trui in het lint drapperen om zo toch voldoende taille te laten zien. Omdat het zomertype niet zo van drukte houdt kies ik voor een effen panty, mijn oldtime favorite. Het is de Lou van Veritas. Ik ben echt heel slecht met panty’s. Die scheuren bijna elke keer! Maar sinds enkele jaren koop ik onze Lou van Veritas en daar ben ik super tevreden over. Deze is niet dik, maar toch erg stevig. Ik pak ook standaard een maatje groter zodat ik niet moet staan trekken aan dat ding. Ik kan deze zeker 4-5 keer dragen zonder scheuren! 

Wintertype

De voorbije stylings koos ik heel vaak voor harde kleuren voor ons wintertype, maar dit keer wou ik een keer voor een donkerdere outfit gaan. Dat is dus niet gelukt (dat doe ik de volgende keer wel), want ik kwam in mijn zoektocht deze jurk tegen en die vond ik helemaal te gek (mijn hollands accent begint erdoor te komen) voor ons wintertype. Ik werk deze jurk af met een groene top eronder en koningsblauwe lange vest erover. Om het niet te klassiek te houden werk ik af met de soklaarsjes (ik probeerde deze uit vorige week en ze zitten echt zalig!), de opzichtige oorbellen en handtas. Ook hier staat mijn effen Lou panty netjes onder.

Ziezo, hopelijk raken jullie geïnspireerd door deze outfits! Wil je ook graag eens een styling uitproberen? Dat kan nog steeds de eerste keer gratis tot het einde van het jaar. Alle info daarover vind je hier

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.