De drie grote trends voor de herfst 2019

De drie grote trends voor de herfst 2019 zijn allemaal trends die al eerder aan bod kwamen op de blog. Dat is makkelijk, want jullie weten dus al helemaal hoe je het best met deze trends aan de slag gaat. Ik zet ze nog even op een rijtje:

  1. Lange jurk met bloemen

De zomer is dan misschien wel bijna voorbij, de bloemen blijven bestaan. Overal waar je kijkt, krijg je deze herfst een flower boost. De lange jurk met bloemen is namelijk supertrendy! In de zomer zagen we deze jurken voornamelijk in vrolijke kleurtjes met een witte achtergrond. De meest trendy kleuren voor de herfstjurken zijn zwart en rood-roze. Deze worden vervolgens vaak gecombineerd met een stoere lederen jas waardoor stijlen gaan clashen. Ook de assymetrische vorm van de rokken en de afwerking met rushes blijven enorm hip.

2. De midi plissérok

De plissérok gaat al een tijdje mee in de mode, maar lijkt nooit echt door te breken. De herfst 2019 zou daar wel eens verandering kunnen in brengen. Plissé is niet altijd eenvoudig om te dragen. De rok dient namelijk goed in de taille gedragen te worden, anders vallen de plooien niet mooi. Als hij goed gedragen wordt, is dit echter een heel goed model om langer en slanker te lijken, ten gevolge van de verticale lijnen (plooien). Voor de zomerse dagen kan je je plissérok makkelijk dragen met een cropped top. Voor de herfstdagen combineren de rokken mooi met bloesjes die je in de rok draagt om zo het accent op de taille te behouden.

3. Ruitjes

Ook de ruitjes gaan al mee sinds de vorige winter. Je vindt ze tegenwoordig zowel in de klassieke kleuren, zoals zwart wit en grijze prince de galles, alsook in nieuwe kleurencombinaties zoals met blauw en rood. Ruitjes zijn eenvoudig te dragen, zolang je de rest van de outfit eenvoudig houdt. Dit is de enige print die heel moeilijk te combineren is met een andere print. De outfit hoeft daarom niet saai te zijn. Er leuk zijn bijvoorbeeld de stoerdere combinaties met een ripped jeans of momfit jeans of een stoere riem en boots.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.